AnalyseRipple

Ripple (XRP) med brat prisstigning: Vil den bullish trend fortsætte?

Ripple (XRP) med steil prisstigning: Fortsætter den bullish trend?

Understøttet af den stærke opsvingsrally på kryptomarkedet formåede Ripple-token XRP at vinde terræn igen og stige med ca. 25 % på en uge. Den markante vækst har ført til tilbageerobring af vigtige niveauer og dannelse af en bullish trend.

Kursudvikling på daglige grafer

På daglige grafer kan det tydeligt ses, hvordan den månedelange nedadgående trend (markeret med rød) er blevet brudt, samtidig med at hovedtrendlinjen (grøn linje), der har støttet XRP siden starten af 2020, er blevet genoprettet.

Aktuelt er kurset stadig ikke i stand til at erobre den 200-dages glidende gennemsnitslinje (200 DMA), som betragtes som det sidste reelle modstandsniveau, inden kursen stiger til det højeste punkt på 75 cent.

Potentiale for yderligere stigning

Når det højeste punkt, den røde vandrette modstandsmarkør, testes og endeligt brydes, kan en XRP-kurs over 1 USD igen blive mulig.

XRP danner bullish ascending triangle på ugentlige grafer: Målkurs: 1,35 USD

På ugentlige grafer for Ripple viser sig en klar opadgående trend, der har udviklet sig siden starten af 2020. Når kursen bryder ud af det opadgående trekantmønster, beløber det forventede kursmål for XRP sig til 1,35 USD. En sådan prisstigning er absolut mulig i løbet af dette år i et bullish markedsmiljø.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Hvorfor investorer stadig er optimistiske omkring XRP: Potentiale for vækst og indtjening

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button