Analyse

Større investorer viser interesse trods faldende pris på ARB-Token

Den ARB-Token fra Arbitrum-netværket har tiltrukket betydelig interesse fra store investorer på trods af faldende priser i den seneste måned.

Prisfald og Stigende Wal-Aktiviteter

ARB handles for $0.73 og er faldet med næsten 10% i løbet af den seneste måned. Ny data viser en stigning i Wal-aktiviteter, hvor store ARB-besiddere – dem med 10.000 til 10.000.000 tokens – har nået et rekordhøjt niveau på 10.100 adresser.

Dette øgede antal Wal-ansamlinger sker samtidig med, at prisen på token falder, hvor antallet af Wale er steget med 4% i den seneste måned, hvilket tyder på, at de udnytter muligheden for at købe til lavere priser.

Undervurderet ARB-Token

Aktuelle nøgletal viser, at ARB er undervurderet. Markedsværdiforholdet til realiseret værdi (MVRV) er negativt, og både 90-dages og 365-dages gennemsnit viser betydelige fald, hvilket tyder på, at den aktuelle handelspris er under den gennemsnitlige anskaffelsespris. Dette er normalt et tegn på en købsmulighed.

Top  Bitcoin ETFs taber millioner på en dag: Fidelity lider større BTC-afgange end Grayscale

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button