Analyse

Terra Luna Classic erhöht Validatorenprovision und kämpft gegen Spam-Attacken: Ein revolutionärer Schritt für das Ökosystem

Terra Luna Classic tager drastiske skridt for at modvirke spam-angreb

Tera Luna Classic (LUNC) har vedtaget en række drastiske forslag for at revolutionere sit økosystem og forebygge fremtidige spam-angreb. En af disse forslag, nummer 12097, har til formål at øge den mindste provision for validatoren fra 0% til 2,5%, med det formål at motivere små validatoren til at investere i bedre infrastruktur for at afværge angreb.

Ved afslutningen af afstemningen havde forslaget modtaget 35 “JA” stemmer, 32% “NEJ” stemmer, 0,5% “NEJ MED VETO” og 32,50% “ENTHOLD” stemmer, hvilket viser, at flertallet stemte for forslaget.

Desværre har forslaget ikke modtaget opbakning fra alle top-validatoren, da nogle har påpeget, at deres VP ville falde betydeligt med den nye 2,5% provision.

En anden godkendt forslag, nummer 12094, forsøger at mindske MaxBlockSize for at begrænse spam på kæden. Trods modstand mod forslaget 12095 blev det vedtaget, mens forslag 12095 blev afvist på grund af potentiel skade på DApps.

Samtidig har Terra Luna Classic Community Pool nået en milepæl med 5 milliarder LUNC og 11,803,526 USTC i puljen. Selvom puljen ikke er fuldt udnyttet, giver den udviklere og bidragsydere adgang til flere ressourcer.

På trods af disse positive udviklinger har LUNC-værdien oplevet et fald på 9% over de sidste 24 timer og 39% over en 30-dages periode. Analytikere som Javon Marks forventer dog en mulig opsving på op til 270% baseret på tekniske mønstre.

Det er klart, at Terra Luna Classic er engageret i at forbedre sit økosystem og sikre modstandsdygtighed mod fremtidige trusler, samtidig med at det fortsætter med at udforske nye måder at styrke og styrke dets samfund.

Top  Potentielle bulliske signaler og stigning i pris for XRP: Analyse viser optimistisk fremtid for kryptomarkedet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button