AltcoinsBitcoinCardanoChainlinkDogecoin

Analyse: Chainlink lider en -9% prisfald – er Chainlink på vej mod nul?

Chainlink (LINK) har oplevet en prisnedgang på 9% inden for de seneste 24 timer, hvilket har fået nogle bekymrede holdere til at spekulere i, om Chainlink vil nå nul. Den brede nedadgående tendens og tilbagetrækningen i de større kryptokurser inden for de seneste 24 timer har spredt sig til hele markedet.

Efter en stigning fra 20-dages glidende gennemsnit (der lå på 15,16 $), for at nå en ny lokal højde på 17,69 $, faldt prisen med 9% for at teste en lavere støtte, hvor den nu kæmper for at konsolidere oven på 16 $.

Til trods for det dramatiske fald, fortsætter LINK-prisen med at bevare en stærk form, understøttet af væsentlig opadgående divergence over det forsigtigt stigende 200-dages glidende gennemsnit. Det er også værd at bemærke, at RSI forbliver relativt lav på 56,77, og MACD bekræfter også en positiv momentudvikling.

LINK-prisen ser således stadig god ud med den aktuelle tilbagegang, og stærk støtte over 20-dages glidende gennemsnit indikerer, at yderligere opadgående bevægelser kan genoptages snart, med et mål for en højere højde på 18 $.

Imidlertid indebærer Chainlink en fortsat risiko: belønningsforhold på 1,88, men en sund tilbagegang ser ud til at være et godt tidspunkt at gå ind, og det forventes bestemt ikke, at prisen når nul lige foreløbig.

Samtidig er et alternativt spil sat til lancering efter en multi-million dollars forudsalg gik viral. Bitcoin Minetrix, som har hævet 6,5 millioner dollars, tilbyder en staking APY på 141% og tilbyder en platform, hvor brugerne kan købe, stå for, og se belønningerne begynde at akkumulere.

Top  Coinbase løser teknisk fejl og genopretter wallet balance

Siden 2021 Bull Run har Bitcoin-minedrift stået i en renaissance for netværksvækst, med Hash Rate, der er steget til et utroligt højt niveau på 525 Exahashes per sekund. Dog har denne centralisering af minedriften også understreget behovet for nye løsninger for detailinvestorerne til at deltage i Bitcoin-minedrift, både med hensyn til netværkscentralisering og bevarelse af Bitcoin som en profitable aktivitet for individuelle.

Disclaimer: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er lavet til informationsmæssige formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button