AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

ARK Invest leder an i kapløbet om at lancere en Bitcoin-børsnoteret fond (ETF)

ARK Invest tager føringen med indsendelse af den endelige form S-1-ændring til sin foreslåede spot Bitcoin-børsfond (ETF) inden for en tidsfrist fastsat af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC).

SEC har angiveligt sat en deadline den 29. december 2023 for ETF-ansøgere om at indsende deres endelige S-1-ændringer for at blive overvejet i det, som Bloomberg-analytiker Eric Balchunas har kaldt “det afgørende første transche af løbet.”

Embedsmænd fra SEC mødtes angiveligt med repræsentanter fra mindst syv firmaer den 21. december og understregede vigtigheden af at overholde den specificerede frist. ARK Invest reagerede prompte ved at indsende en ændring til S-1-registreringserklæringen for sin Ark 21Shares Bitcoin ETF den 28. december.

Ifølge Bloombergs Balchunas var ARK Invests ændring fokuseret på såkaldte autoriserede deltagere, eller Aps-forkortet.

Bevægelsen følger en revision fra Ark den 19. december, hvor man tilpassede sin ansøgning med ændringer til kontantskabelser og indløsning af aktier i fonden – en ændring, der afspejlede andre afsenderes tilpasning til kontantskabelser.

Da mere end et dusin virksomheder kæmper for godkendelse af en spot Bitcoin ETF, forventes det, at rushet med at indsende ændrede S-1-ansøgninger vil fortsætte. Balchunas udtalte for nylig i et X-indlæg, at der er “et vanvittigt skub bag kulisserne for at få underskrevne AP-aftaler.”

Præsidenten for ETF Store, Inc., Nate Geraci, kommenterede også udviklingen på X og kaldte ETF’en “broen”, der vil tvinge traditionelle finansinvestorer og kryptofans til at lære om hinanden.

“Crypto forsvinder ikke,” tilføjede han.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Krypto-markedet oplever stigninger: Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer oplever store kursstigninger - Hvad skal investorer vide nu?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button