AnalyseBitcoin

Artificial Superintelligence Alliance (FET) stiger med over 70 % – Overafgang Bitcoin, Solana og TRON

Fetch.ai oplever markant prisstigning efter åbning af Innovation Lab i San Francisco

Fetch.ai har i løbet af den seneste uge oplevet en imponerende stigning i deres FET-pris, som har overgået store kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Solana (SOL) og TRON (TRX). Prisen på FET er steget med over 70 % i løbet af de seneste 7 dage.

Det seneste prisboom for FET kommer i kølvandet på åbningen af et Innovation Lab i San Francisco, Californien, af Fetch.ai. Dette lab forventes at være en platform for unge start-ups, der ønsker at udvikle KI-agentløsninger og udvide grænserne for KI-teknologien.

FET stiger med 7 % på blot 24 timer

Efter at have genvundet sig fra tidligere stærkt salgspress, har FET formået at komme tilbage på sporet og registrere de største stigninger blandt de førende KI-kryptovalutaer. Prisen på Artificial Superintelligence Alliance er steget med over 6 % de seneste 30 dage, mens Near Protocol (NEAR) og Internet Computer (ICP) har oplevet fald på henholdsvis 14 %.

I løbet af de sidste 24 timer har FET oplevet yderligere 7 % stigning i pris. I modsætning hertil har NEAR og ICP oplevet fald, selvom de har haft stigninger på henholdsvis 25 % og 18 % i løbet af de sidste 7 dage. Prisen på FET handles i skrivende stund til en gennemsnitlig pris på 1,35 amerikanske dollars. Det 24-timers handelsvolumen er steget med 40 % til 293 millioner amerikanske dollars.

Hval fortryder tidligere salg og investerer i FET

Ifølge data fra Lookonchain ser det ud til, at en kryptohval har fortrudt sin tidligere salgsbeslutning af FET. Hvalen har brugt 2,38 millioner USDT på at købe 1,79 millioner FET-tokens fra Binance til en meget højere pris.

Top  Bitcoin-Crash auf 5.000 $: Warum er im Jahr 2023 unwahrscheinlich ist und warum Trader dennoch auf Bitcoin BSC wetten

Hvalen har foretaget den seneste køb til en gennemsnitlig pris på 1,33 amerikanske dollars, mens den i perioden mellem den 11. og 23. august solgte 2,33 millioner FET-aktier for 2,385 millioner USDT til en lavere pris på 1,02 amerikanske dollars. FET-prisen er steget med 70 % i løbet af de sidste 70 dage.

Fetch.ai har meddelt åbningen af deres Innovation Lab i San Francisco, hvor de har afsat 10 millioner amerikanske dollars årligt til at støtte start-ups i opbygningen af deres platform. Der er planlagt at investere op til 1 million amerikanske dollars pr. projekt. Derudover introducerer de en praktikplads-inkubator for dem, der ønsker at arbejde med decentral teknologi, KI og maskinlæring. Med forventningen om, at markedet for KI-agenter vil nå 88,1 milliarder amerikanske dollars inden 2032, søger Fetch.ai at opnå en konkurrencefordel i markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button