AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Billionaire CEO Michael Saylor Continues to Expand MicroStrategy’s Bitcoin Holdings

Michael Saylor køber yderligere 16.130 BTC: Over $5 milliarder investeret i Bitcoin

Det er ikke første gang, Michael Saylor, milliardær og administrerende direktør for MicroStrategy, viser sin troskab over for Bitcoin. I en tweet den 30. november afslørede Saylor, at MicroStrategy har erhvervet yderligere 16.130 Bitcoins til en gennemsnitlig pris på $36.785 pr. mønt. Dette bringer virksomhedens totale Bitcoin-beholdning til 174.530 BTC, købt til en gennemsnitlig pris på $30.252 pr. Bitcoin.

Med dette seneste køb udvider MicroStrategy yderligere sin position som den største institutionelle indehaver af Bitcoin. Virksomheden ejer nu over 0,83% af de maksimale 21 millioner Bitcoins, der nogensinde vil eksistere. Ingen andre offentligt handlede virksomheder kommer tæt på MicroStrategys Bitcoin-allokering.

Saylor har gentagne gange forklaret sin ultra bullish sag for Bitcoin og tror, at BTC vil opleve voksende vedtagelse som en hård aktivklasse som guld. Han forventer også, at Bitcoin vil fortsætte med at stige i værdi på lang sigt, når flere institutioner og nationer samler beholdninger.

Mange eksperter mener, at godkendelse af en spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF) i USA kunne være den næste katalysator til at fremme større Wall Street-indstrømninger i BTC og drive priserne højere.

Der er i øjeblikket flere ansøgninger om Bitcoin ETF, der afventer hos Securities and Exchange Commission (SEC). Selvom SEC tidligere har afvist indsendelser, tyder seneste udviklinger på, at den regulerende myndighed måske er ved at være klar til endelig at godkende en spot Bitcoin ETF.

Mange i kryptofællesskabet tolker det som et meget positivt tegn, at SEC nu er i samtaler med Grayscale om muligvis at omdanne Grayscale Bitcoin Trust til et ETF-produkt.

Top  Bakkt Holdings annoncerer international og national ekspansion samt samarbejde med krypto- og blockchain-relaterede virksomheder

Med stigende optimisme på markedet har både Michael Saylor og MicroStrategy udvidet deres Bitcoin-skatkammer, mens priserne stadig opfattes som lave. Med en beholdning, der nu overstiger $6 milliarder, er de godt rustet til at drage fordel af enhver fremtidig værdsættelse af Bitcoin-prisen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button