AnalyseBitcoin

Bitcoin-Bärenmarkt 2018: Händler vorhersagte Tiefpunkt og forudsiger nu optimistisk fremtid for Solana (SOL)

Analyst forudsiger betydelig vækst for Solana (SOL)

En kendt analytiker ved navn Bluntz har forudsagt det bemærkelsesværdige opsving for Solana (SOL) på baggrund af den seneste betydelige nedadgående bevægelse. Bluntz fremhæver den bemærkelsesværdige modstandsdygtighed af Solana i en tweet, hvor han nævner, at SOL er en af de hurtigste kryptovalutaer i top 10, der har genoprettet sig hurtigst.

Korrektion har fjernet overdrevent marginhandel

Ifølge Bluntz er den nuværende opsving en følge af en nødvendig korrektion, der har ryddet overdrevent margenhandel ud af vejen. Analytikeren mener, at markedssituationen er gunstig for en bullish afslutning på ugen.

Analyse viser potentiale for opstigning til $150

Bluntz henviser til et diagram, der forudsiger en potentiel stigning for SOL op til $150. Ifølge analysen er potentialet for opstigning betydeligt, selvom det lyder utroligt. På nuværende tidspunkt ligger SOL på $70.31, og baseret på analytikerens prognose har Solana en opadgående potentiale på omkring 100 %, hvis den når det forudsagte mål.

Samlet set viser Bluntz’ analyse en optimistisk fremtidsudsigter for Solana, hvilket gør kryptovalutaen til et interessant aktiv for investorer, der er på udkig efter vækstmuligheder på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Ekspert: Trump-Attentat, stigende inflation og kryptovalutaens fremtid på dagsordenen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button