AltcoinsBitcoin

Bitcoin Breaks Through Resistance at 43.900 USD – Expert Predicts Further Upside

Bitcoin åbner op for mere pres på bjørnene

Data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView viser en ny opadgående tendens for Bitcoin, da den overhaler altcoins og når 44.011 dollars på Bitstamp.

Med en stigning på 10 % siden ugens begyndelse markerer dette det højeste niveau siden begyndelsen af april 2022 og udgør en betydelig udfordring for modstandsområdet.

Ifølge den populære handler og analytiker Rekt Capital markerer de 44.000 dollars den øverste grænse for et område, der har været aktivt flere gange siden begyndelsen af 2021.

“Bitcoin har succesfuldt nået modstandsområdet på ~43.900 dollars”, udtalte han desuden på X (tidligere Twitter).

“Bitcoin har tidligere erobret det sorte niveau tilbage, så der er stadig mulighed for, at prisen igen når over 40.000 dollars. Det er vigtigt at være opmærksom på en eventuel ny test i mellemtiden.”

På markedet var der flest derivater, efterfulgt af spot-handler. Ifølge statistikker fra CoinGlass blev der på tidspunktet for denne artikel slettet over 100 millioner dollars fra kryptoshorts.

CoinGlass viste også, at den seneste bevægelse brød igennem det meste af de sandsynlige short-lukkes niveauer på den største globale børs, Binance.

Chancerne for et fald til 30.000 dollars er “meget lave”

Som tidligere rapporteret af Cointelegraph, var bekymringerne hos nogle populære aktører på markedet koncentreret om mulige manipulative handlinger fra store handlende.

Disse handlinger kunne potentiel føre til et betydeligt salg for at sikre gevinster med minimalt tab på de nye højder.

Optimisterne havde dog ikke meget tid til at tøve.

“Bitcoin er på vej til at nå 48.500-50.500 dollars inden halveringen,” udtalte Michaël van de Poppe, grundlægger og direktør for handelsfirmaet MN Trading.

Top  Sydkorea fastholder forbuddet mod Bitcoin-børshandlede fonde (BTC ETF'er) trods USA's godkendelse

“Dette har det gjort i de tidligere cykler, det er sandsynligt, at vi vil se det igen her. Så længe det forbliver over 39.000 dollars, er stemningen fantastisk. Chancerne for, at Bitcoin når 30.000 dollars er meget lave.”

Kommentator Matthew Hyland henviste til Relative Strength Index (RSI) data for at forudsige, at der stadig var mulighed for yderligere opadgående bevægelser.

Den daglige RSI lå på tidspunktet for denne artikel stadig på 80, hvilket kan indikere overkøbte vilkår.

Denne artikel indeholder ingen investeringsråd eller anbefalinger. Enhver investerings- og handelsaktivitet indebærer risici, og læserne bør gøre deres egne undersøgelser i forbindelse med deres beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button