AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin ETF Token: Den smarte investeringsmulighed i forventning om godkendelse af spot Bitcoin ETF’en

Spot Bitcoin ETF: Tiden er ved at forandre sig

Torsdag den 24. november 2023 – Rabatten på Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) forsvinder, og den nye Bitcoin ETF Token ($BTCETF) har tiltrukket $2 millioner fra handlende, hvilket er de seneste tegn på, at væddemål om den snarlige godkendelse af en spot Bitcoin ETF hober sig op. Samtidig mener grundlæggeren af Galaxy Digital Holdings, Michael Novogratz, at godkendelsen af en spot Bitcoin ETF vil få Bitcoin-prisen til at vende tilbage til sit all-time high nær $69.000, der blev nået i november 2021. Novogratz forventer, at milliarder af nye penge, der i øjeblikket sidder på sidelinjen, vil strømme ind på markedet, når regeringen siger, at du må købe Bitcoin.

Bloomberg Intelligence-analytikere vurderer, at der er en 90% chance for, at en Bitcoin ETF bliver godkendt. Det er denne forventning, der har fået prisen på Bitcoin til at fordoble sig i år og overgå alle andre aktivklasser. Den nye Bitcoin ETF Token vinder frem som den eneste kryptovaluta, der er designet specifikt til at belønne sine ejere, når en spot Bitcoin ETF bliver godkendt. Dens værdi er knyttet til virkelige milepæle i forhold til Bitcoin og Bitcoin ETF-produkter, såsom deres godkendelse, lancering, forvaltningsaktiver og handelsvolumen.

Disse milepælspræstationer fungerer som udløsere for værdistigninger af $BTCETF-tokenet, hvilket gør den nye kryptovaluta til en af de smarteste måder at spille på Bitcoin ETF-investeringstemaet på. For dem, der har adgang til Grayscale Bitcoin Trust i henhold til over-the-counter-markedet gennem deres valgte mægler, giver dette en alternativ tilgang til at spille dette marked.

I begyndelsen af året var rabatten på -46%, men i dag er den kun -8%. Rabatten måler, hvor meget mindre end den nettoaktiverede værdi (værdien af Bitcoin, den indeholder) aktierne handles til. Hvis trenden fortsætter eller accelererer, kunne GBTC begynde at handle til en præmie igen, som det har gjort i opsvingsmarkederne.

Top  Forventes en kursrally som ved Bitcoin: Ethereum-Spot-ETF'er i fokus

Imidlertid er bagsiden af GBTC-satsningen, at når tilliden konverteres til en ETF fra dens nuværende lukkede struktur, er der sandsynligvis udbetalinger, da gevinsterne kickstarter. Desuden, i det omfang den handler til en præmie, har dette været en ekstra pris, som institutionelle investorer har været villige til at betale for at sikre en reguleret rute ind i kryptoaktivklassen. Godkendelsen af en spot Bitcoin ETF vil udslette rationalet for prisen, hvis GBTC nogensinde skulle handle til en præmie igen.

Markedsdeltagerne forventer, at en spot Bitcoin ETF bliver godkendt så tidligt som den 10. januar 2024, så der er ikke meget tid til, at GBTC kan skifte til prissætning med præmie. Med $BTCETF er der ingen af disse problemer. Tværtimod, fordi mønten er designet til at udnytte godkendelse og andre produktudviklingsbegivenheder, vil den fortsætte med at vokse som en værdiforeslåd for handlende og investorer.

$BTCETF ICO startede for et par uger siden, men der er mindre end 48 timer tilbage, før den næste trinvise prisstigning, fra $0,0060 til $0,0062. Imidlertid slutter den nuværende Scene 6-pris, når $2.498.109 er nået, hvilket kunne komme før den tildelte tid tilbage og øge FOMO på markedet. Der er i alt 10 prisstadier på vej mod det $5 millioner hårde loft. Da løbet for ICO accelererer, er der ingen tid at spilde, men potentielle købere skal udføre deres egen due diligence.

Sådan er spændingen i mainstream-finance, at hver uge kommer en ny udbyder ind på spot Bitcoin ETF-scenen. Den schweiziske formueforvalter Pando Asset har indgivet en S-1-formular hos Securities and Exchange Commission for Pando Asset Spot Bitcoin Trust. Standard Chartered Bank-analytiker Geoff Kendrick har sat en kursmål på $100.000 for Bitcoin ved udgangen af ​​2024, da optimismen om, at næste halveringscyklus’ opsving begynder at tage form sammen med ETF-furore.

Top  2024: Russland vil fremskride med internationale Crypto og CBDC betalinger

Bitcoin ETF Token er den eneste krypto, der direkte belønner ejerne, når Bitcoin ETF’er bliver godkendt. Bygget på Ethereum-blockchainen inkluderer $BTCETF-tokenet først en forbrændingsskat, når mønten lanceres på decentraliserede børser (DEX’er). Skatten falder med 1% for hver milepæl, der er nået. Der er også en separat forbrændingsmekanisme på op til 25% af det samlede udbud for at øge møntens deflationære knaphed. 5% af det samlede udbud brændes for hver $BTCETF-milepæl, der er passeret. Disse to mekanismer betyder, at ejere af $BTCETF har de mest tættilpassede belønninger af enhver kryptovaluta for væksttemaet i spot Bitcoin ETF.

$BTCETF-tokens kan købes i pre-sale i dag og stables for at optjene et årligt procentuelt afkast (APY) på 120% på skrivetidspunktet. Der er blevet deponeret 212 millioner $BTCETF-tokens i staking smart kontrakten indtil videre, som et bevis på populariteten af denne passive indkomstrute. Staking-belønninger udbetales i $BTCETF over en femårsperiode. Hver ETH-block, der produceres, genererer en belønning på 119 $BTCETF.

Der er en bølge af støtte til Bitcoin ETF Token, som det ses af antallet af top-påvirkere, der bakker op om mønten. Nogle af de medieomtaler, der nævnes, inkluderer indflydelsesrige crypto YouTuber Matthew Perry, der har fortalt sine 200.000+ abonnenter, at han kan lide konceptet bag $BTCETF-tokenet – “Dette ser ærligt talt tiltalende ud,” siger han. Andre YouTube-crypto-eksperter, der kan lide, hvad de ser, inkluderer Michael Wrubel med 310.000 abonnenter. Han er meget bullish på $BTCETF, som han forklarer i sin et-dag gamle video, der allerede har samlet 21.000 visninger. Austin Hilton er også imponeret over møntens koncept og fortæller sine 235.000 abonnenter, at han mener, at den har en unik anvendelse, fordi den er “som intet, du nogensinde har set.” Endnu en crypto-analytiker på YouTube fortæller sine seere at gøre sig klar til at ride en eksplosiv bølge ved at investere i $BTCETF.

Top  Bitcoin Kurs erreicht neues Allzeithoch og bryder 69.000-dollargrænsen

Det kan ikke undervurderes, hvor jordskælvende en godkendelse af en spot Bitcoin ETF vil være for kryptoindustrien og dens markeder. For første gang vil almindelige detailinvestorer såvel som professionelle handlende og institutioner kunne få reguleret og billig adgang til Bitcoin. Derudover vil formueforvaltere og finansielle rådgivere snart kunne fordele klientmidler til Bitcoin uden at skulle indtaste futuresmarkederne eller bekymre sig om forvaring og regulering.

Hvis godkendelsen af en spot Bitcoin ETF er bare nogenlunde lige så indflydelsesrig som lanceringen af den første guld-børsnoterede fond i 2003, vil hundredvis af milliarder dollars kunne strømme ind på markedet i de kommende år. I indgangsåret for spot Bitcoin ETF’er forventer Galaxy Digital indstrømninger på $14 milliarder. Takket være $BTCETF behøver markedsdeltagerne ikke at vente på lanceringsdagen for den første spot Bitcoin ETF i USA for at få eksponering for dette afgørende punkt i kryptomarkedet. I stedet kan investorer købe Bitcoin ETF Token i dag for at justere deres portefølje med den historiske Bitcoin-opsvingsbølge.

For at købe $BTCETF skal du forbinde en krypto-tegnebog finansieret med ETH eller USDT eller bruge et bankkort til at foretage din investering. Køb Bitcoin ETF her.

Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste al din kapital. Indtast din e-mail til vores gratis daglige nyhedsbrev En hurtig 3 minutters læsning om dagens krypto-nyheder!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button