AnalyseBitcoin

Bitcoin og Solana oplever stigninger: Analytikere er optimistiske

Bitcoin steg betydeligt i løbet af weekenden og opfyldte dermed forventningerne hos de fleste analytikere. Prisen på BTC nåede op på $69.363 søndag, før den faldt igen i starten af den nye uge. En kryptoanalytiker fra Altcoin Buzz-podcasten udtaler, at det seneste fald i Bitcoin er midlertidigt og forventer, at kryptovalutaen vil bevæge sig opad, så længe den ikke bryder den kritiske støtte.

Analysen viser, at flere daglige lys over $66.000-niveauet har lukket bullish, hvilket har styrket Bitcoin. Han betragter dette niveau som en markant modstand, især i lyset af den seneste trend for Bitcoin. Analytikeren mener, at $66.000-niveauet er blevet til støtte, som vil drive opadgående bevægelse for Bitcoin.

Dog påpegede analytikeren også de potentielle risici ved, at Bitcoin falder under denne støtte. Selvom han tror, at Bitcoin faldet mandag kun er midlertidigt, sagde han, at at bryde dette niveau kunne være afgørende for prisudviklingen og muligvis føre til en lavere pris, hvor BTC måske vender tilbage under $60.000.

Til trods for denne risiko ser analytikeren faldet som en positiv udvikling. Han mener, at dette vil tillade Bitcoin-markedet at reducere gearingen og skabe en mulighed for genkøb for investorerne.

Solana bryder ud, analytiker forudsiger yderligere opadgående potentiale

Samtidig har Solana været en af de mest bullish kryptovalutaer og steg over $170. Den skalerbare altcoin nåede $171, før den oplevede en mindre tilbagegang. Solanas seneste rally pressede prisen over en betydelig modstand på ca. $162 og omdannede den til støtte. Altcoinen overgik analytikerens forventninger ved ikke at teste $159-niveauet igen, hvilket han ser som signifikant i Solanas bullish miljø.

Top  Bitcoin-Händler müssen sich auf kürzere Bullenzyklen einstellen

På baggrund af dette forventer analytikeren, at Solana fortsat vil bevæge sig i en bullish retning. Han tror, at altcoinen kan konsolidere sidelæns sammen med en let tilbagegang, før den fortsætter opad. Han forudsiger, at SOL snart vil nå højere niveauer og igen teste den næste modstand omkring $183.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button