AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumPolkadotRipple

Bitcoin prisdyk og bredere markedskorrektion: Hvad det betyder for kryptovalutaer og investorer

Bitcoinprisen er lige faldet under $41.000, hvilket betød næsten en uges gevinster, før der var en genopretning. Andre store kryptovalutaer, herunder Ethereum, Ripple (XRP), Solana (SOL) og Cardano (ADA), var også nede med over 5%.

Ifølge TradingView faldt bitcoinprisen med 6% fra $43.233 og nåede et lavpunkt på $40.659 kl. 02:13 den 11. december (UTC). Dette skarpe fald udslettede hurtigt de gevinster, Bitcoin havde opnået i den bullish uge.

Ethereum faldt fra tidligere $2.330 til så lavt som $2.145 og markerede et fald på 7,9% i samme tidsramme.

I mellemtiden har større altcoins også set udsving som en bredere markedskorrektion, herunder XRP, Solana, Cardano og Polkadot, alle med et fald på over 5% på et tidspunkt, efter samme mønster som Bitcoin og Ethereum.

På skrivetidspunktet kom Bitcoin sig til $42.141 ifølge TradingView, hvilket stadig indikerer et fald på 3,8% i løbet af de seneste 24 timer. Ethereum kom sig til $2.239, ned med 4,7% fra i går. Andre nævnte altcoins har også rettet sig til et korrektionsniveau.

I løbet af den seneste uge har Bitcoin brudt milepælen på $42.000, forblevet over $43.000 og konstant ramt $44.000. Derudover har Bitcoin set et imponerende rally, der er steget med 166% i 2023, markant overstiger guldets årlige gevinst på 9%.

I forventning om U.S. Securities and Exchange Committee’s beslutning om den første spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) har branchen været optimistisk med flere etablerede finansielle institutioner, der deltager i spillet. Ifølge en Bloomberg-rapport kunne den kommende “super-cyklus” for krypto presse prisen på Bitcoin til potentielt at overstige $500.000 i fremtiden.

Den globale accept af Bitcoin udvikler sig også. I samarbejde med Bitcoin Suisse, en infrastrukturudbyder til kryptohandel, staking og opbevaring, meddelte den schweiziske by Lugano, at den er klar til at begynde at acceptere skattebetalinger i Bitcoin og Tether (USDT).

Top  Binance's Top Traders Given Exclusive Details on U.S. Department of Justice Settlement

I mellemtiden meddelte El Salvador et statsborgerskab-gennem-investeringsplan drevet af Tether for at tillade folk at opnå statsborgerskab gennem Bitcoin og USDT-investeringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button