AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

Bitcoin står overfor turbulent periode: Matrixport forventer kraftigt prisfald i kølvandet på afventet afgørelse fra SEC om ETF

Cryptocurrency Market in Turmoil After Bitcoin’s Sharp Decline

In den flygtige verden af kryptokurver oplevede Bitcoin for nylig en skarp nedgang, der mistede over 7% på bare 24 timer og trækker andre store kryptokurver med sig ned. Ethereum, Solana, XRP, Cardano og Avalanche oplevede alle betydelige tab efter Bitcoins fald til under $42.000.

Denne pludselige markedets nedtur tilskrives i høj grad den voksende uro omkring den kommende beslutning fra det amerikanske børstilsyn (SEC) om de meget forventede spot Bitcoin ETF-ansøgninger.

Bare dage før havde Bitcoin oplevet en bemærkelsesværdig stigning, der overskred $45.000, drevet af investoroptimisme over potentialet for godkendelse af en spot Bitcoin ETF. Imidlertid var denne optimisme kortvarig, da markedssentimentet vendte sig til det bjørneagtige i bekymring over en mulig afvisning af ETF’en af SEC.

Matrixport forudsiger Bitcoin-nedgang på baggrund af ETF-usikkerhed

Kryptokurrency-markedet gennemgår en betydelig nedtur, muligvis forbundet med den forventede afvisning af Bitcoin spot ETF’er af det amerikanske SEC. Matrixports analyse forudser en skarp nedgang i Bitcoins værdi, der potentielt når $36.000. Denne prognose afhænger af den sandsynlige afvisning af spot Bitcoin ETF-ansøgninger i januar af SEC.

Formand Gary Genslers forsigtige reguleringsstrategi kombineret med det demokratisk ledede SEC-panel øger markedets usikkerhed. På trods af dette bjørneagtige kortsigtede udsyn forventer Matrixport en positiv udvikling for Bitcoin på lang sigt med forudsigelse om en værdistigning over $42.000 inden udgangen af 2024. Den verserende SEC-beslutning får investorerne til at udvise forsigtighed, hvilket påvirker det nuværende marked.

Bekymringer over SEC’s ETF-beslutning påvirker markedet.

Matrixport, en kryptokurrency-investeringsservice, forudser, at det amerikanske SEC vil afvise alle spot Bitcoin ETF-ansøgninger. Virksomheden henviser til det nuværende SEC-ledelses forsigtige holdning til kryptovalutaadoption som en nøglefaktor i denne prognose. På trods af den potentielle stigning i kryptovaluta-adoptionen med en ETF-godkendelse understreger Matrixport formand Genslers prioritering af strengere overholdelse.

Top  Bitcoin stiger til rekordværdi på over 71.000 dollar - leitzinssatser kunne falde snart.

Rapporten antyder, at politiske faktorer kan forhindre godkendelse af Bitcoin-ETF’er og betragter den som et legitimt alternativt værdidepot. Den tidligere optimisme omkring ETF-godkendelsen har tidligere drevet en betydelig stigning i Bitcoin-priserne med en betydelig tilstrømning af investeringer i forventning om en positiv beslutning.

På nuværende tidspunkt er RSI på 40, hvilket indikerer en bjørneagtig stemning. Derudover handler Bitcoin under sin 50-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) på $43.350, hvilket yderligere bekræfter en bjørneagtig tendens.

Teknisk analyse afslører, at trendlinjen på nuværende tidspunkt kan begrænse nedturen og tilbyde potentielle købsmuligheder over $42.000. En lukning af bjørneformede lysninger under den 50 EMA kunne dog medføre øget salgspress.

I konklusionen, mens det kortsigtede udsyn for Bitcoin er forsigtigt optimistisk over $42.000, forbliver markedet sårbart over for hurtige ændringer, påvirket af eksterne regulatoriske og økonomiske faktorer. Investorer bør forblive opmærksomme på disse centrale tekniske niveauer og bredere markedsfaktorer for at få en klarere retningsbestemt indikation.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button