AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin surpasses $38,000 amidst Federal Reserve and SEC developments

Bitcoin stiger igen

Bitcoin (BTC), den førende kryptovaluta, er endnu engang steget over grænsen på $38.100, hvilket afspejler fornyet tillid på markedet som følge af globale økonomiske ændringer. Denne stigning kan delvist tilskrives Federal Reserves Wallers optimistiske udtalelser, der har injiceret en bølge af entusiasme i kryptomarkedet.

Samtidig bliver ledelsesændringer hos Binance nøje observeret af investorer, der vurderer deres potentielle indvirkning på markedets kurs.

Yderligere er Standard Chartered’s ambitiøse forudsigelse om, at Bitcoin vil stige til $100.000 inden udgangen af 2024, med til at styrke investorernes tillid. Denne prognose kommer på et tidspunkt, hvor centralbankernes politikker i stigende grad påvirker digitale aktivers værdi.

Derudover viser den betydelige strøm af institutionelle investeringer i kryptovalutaer, især Bitcoin, en voksende tillid til BTC’s markedsstabilitet og potentiale for langsigtet vækst.

Spot Bitcoin ETF’er og SEC’s forsinkelse: Boost af BTC-pris og investorers moral

Det er bemærkelsesværdigt, at Securities and Exchange Commission (SEC) for nylig har udsat beslutninger om to Spot Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’er) af Templeton og Hashdex. SEC har givet udtryk for bekymringer om potentiel svindel og manipulation, hvilket har ført til en opfordring til offentlig indsigelse om overvågningsaftaler. Overraskende steg Bitcoin trods denne forsinkelse, hvilket tyder på stærk investor tillid til en snarlig godkendelse. Institutionelt kapital strømmer fortsat ind på markedet, som det ses af den største ugentlige tilstrømning siden slutningen af 2021.

Selvom SEC har udsat godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er, er Bitcoin’s pris steget over $38.000, hvilket tyder på stærk tillid blandt investorer. Markedets modstandsdygtighed antyder optimisme med hensyn til en snarlig godkendelse og potentielle positive udviklinger i begyndelsen af januar 2024.

Top  Analyse: Bitcoin ETF-Optioner - en betydningsfuld milepæl for kryptovaluta-markedet

BTC-prisen reagerer på svækkelsen af den amerikanske dollar og Federal Reserves ændringer

Endnu en faktor, der bidrager til støtten af BTC-prisen, har været den svækkede amerikanske dollar. På trods af forsøg på at vende dens nedadgående trend, fortsætter den brede amerikanske dollar med at befinde sig på det laveste niveau i over tre måneder. Denne trend tilskrives voksende forventninger om flere rentenedskæringer fra Federal Reserve i 2024, hvilket øger attraktiviteten af BTC.

Fed-guvernør Christopher Waller har antydet muligheden for fremtidige rentenedskæringer, hvis inflationen viser tegn på at aftage i de kommende måneder. Han har udtrykt tillid til den nuværende politiske ramme, der sigter mod at stabilisere økonomien og opnå det 2% inflationstarget.

Imidlertid præsenterer Fed-guvernør Michelle Bowman et kontrasterende perspektiv, hvor hun understreger behovet for yderligere rentestigninger for at imødegå vedvarende inflation.

Konklusion

Samlet set har nyheder om potentielle rentenedskæringer fra Federal Reserve i 2024, kombineret med kontrasterende synspunkter fra Fed-guvernører, skabt usikkerhed. Denne usikkerhed kan have en betydelig indvirkning på BTC-prisen ved at påvirke investorernes opfattelser og beslutninger som reaktion på de skiftende økonomiske forhold og centralbankernes politikker.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button