AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin’s Surge Above $43,000 Fuels Bullish Sentiment in Crypto Market

I den dynamiske verden af digitale valutaer har Bitcoin (BTC) endnu engang gjort overskrifter med en bemærkelsesværdig stigning, der har oversteget tærsklen på 43.000 dollar. Dette spring bidrager til en betydelig stigning i den globale kryptomarkedsværdi, som nu står på imponerende 1,61 billioner dollars, hvilket markerer en stigning på 3,82% over den seneste dag.

Selvom der var en kort nedgang til 40.500 dollar, sandsynligvis på grund af en stigning i transaktionsgebyrer, genvandt Bitcoin hurtigt terræn og opnåede en gevinst på 6%. Denne genopblussen i Bitcoins værdi falder sammen med meddelelsen fra Galaxy Digital, en fremtrædende aktør inden for kryptorummerne.

Virksomheden har annonceret sit strategiske fokus på at genoplive mislykkede kryptoprojekter, herunder den velkendte FTX. Med en aggressiv strategi for køb af aktiver, der sigter mod at redde konkursramte kryptoenheder, ses Galaxy Digitals seneste træk som en nøglefaktor bag den nuværende optimistiske stemning på markedet.

BlackRocks adoption af Bitcoin ETF øger optimisme på kryptomarkedet

Det er vigtigt at bemærke, at BlackRock, verdens største kapitalforvalter, ændrer sin foreslåede Bitcoin ETF, IBIT, for at tilpasse sig præferencerne fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC).

Den 18. december annoncerede BlackRock en ændring til en ren kontantstrategi for ETF’en. Denne ændring, der er beregnet til at efterkomme SEC’s krav og effektivisere operationerne, indebærer accept af kontanter i stedet for Bitcoin for nye ETF-aktier, efter drøftelser med SEC.

SEC’s præference for en ren kontantmetode sigter mod at mindske risiciene forbundet med Bitcoin.

BlackRocks tilpasning afspejler en bredere trend i branchen, hvor virksomheder som ARK Invest og Wisdomtree også reviderer deres Bitcoin ETF-forslag.

Top  Russisk lovgiver foreslår mulig kompatibilitet mellem kinesisk og russisk CBDC for at muliggøre internationale betalinger

Derfor genererer denne bevægelse mod ETF-fokuserede strategier af store finansielle aktører optimisme inden for kryptofællesskabet og nærer håb om godkendelse af Bitcoin ETF’er.

Coinbase-aktier stiger, drevet af Bitcoin ETF-håb

Coinbase, en stor reguleret krypto-børs (NASDAQ: COIN), har set sine aktier stige med over 44% inden for den sidste måned. Denne stigning er drevet af den nuværende krypto-boom, primært på grund af spændingen omkring spot-ETF’er.

Compass Point, et investeringsfirma, har hævet sit kursmål på Coinbase fra 145 til 200 dollar og tilslutter sig dermed andre analytikere i anerkendelse af børsens vækstpotentiale.

Dog er den vedvarende optimisme på markedet primært drevet af forventningerne om godkendelse af spot-Bitcoin ETF’er, finansielle instrumenter der er direkte forbundet med Bitcoins værdi. Denne forventning har skubbet Bitcoins pris over 40.000 dollar.

BlackRocks seneste fremskridt med sit spot BTC ETF-forslag, nu kendt som ‘IBIT’, styrker yderligere denne positive stemning. Det bør bemærkes, at Coinbases aktier er steget med imponerende 355% i år, hvilket markant overgår store aktier som Nvidia.

Trods de iboende usikkerheder forbundet med kryptovolatilitet forbliver nogle analytikere positive over for Coinbase. De henviser til potentielle katalysatorer som godkendelse af Bitcoin ETF og forventede rentenedskæringer.

Compass Points seneste kursmålsforhøjelse til 200 dollar indikerer et potentiale opad på over 30% fra det nuværende niveau og bekræfter den positive fremtidsudsigter for Coinbase.

Disse positive udviklinger, herunder BlackRocks fremskridt med spot BTC ETF og den bemærkelsesværdige stigning i Coinbases aktier, har signifikant bidraget til optimismen på kryptomarkedet og hjulpet med at få prisen på Bitcoin over 40.000 dollar.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button