AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitmain investerer i BTC Layer2-projektet BEVM: Hvad betyder det for fremtiden?

Bitmain Invests in BTC Layer2 Project BEVM

BTC Layer2 projektet BEVM har officielt afsløret en investering fra Bitmain, den førende producent af cryptocurrency minedrift servere globalt. Den præcise investeringsmængde forbliver hemmelig.

Bitmain, grundlagt i 2013, er stadig en betydelig figur inden for produktionen af digital formue minedrift hardware. Dets Bitcoin minedriftsmaskiner har tidligere haft over 70% af det globale marked. Bemærkelsesværdigt er dette Bitmains eneste investering i Bitcoin Layer2 domænet til dato.

Gavin Guo, Core Builder af BEVM Foundation, udtalte: “Næste skridt vil BEVM dykke ned i at udforske Bitcoin hashhastighed og PoW-økosystemets anvendelse på BEVM, som kan hjælpe med at lette migrationen af trillioner af dollars i PoW hashhastighedsaktiver og en betydelig mængde $BTC til BEVM. Dette vil styrke Bitmain-aktiver og låse likviditet op samt flere forskellige finansielle anvendelsesscenarier inden for BTC Layer2-netværket.”

BEVM fungerer som pioner EVM-kompatibelt Bitcoin L2-netværk baseret på Taproot-konsensus, der bruger BTC som Gas. Ved hjælp af native Bitcoin teknologier som Schnorr Signature, MAST og Bitcoin Light Node Network opnår den fuldt decentraliseret BTC krydskædefunktionalitet, hvilket gør det muligt med tillidsfuld integration af BTC i et bredere spektrum af applikationer og letter ægte BTC likviditetskredsløb.

BEVM lancerede sit mainnet den 28. marts og praler med over 700.000 brugeradresser og hosting af mere end 30 økosystemprojekter. BEVM har også for nylig offentliggjort, at de har sikret flere titalls millioner dollars i finansiering, med investorer som RockTree Capital, Waterdrip Capital, Arkstream Capital, ViaBTC Capital og næsten 20 andre institutioner, hvilket resulterer i en post-investeringsvurdering på $200 millioner for virksomheden.

For yderligere information om BEVM, besøg www.bevm.io eller kontakt [email protected]

Top  Dogecoin: En guide til den kontroversielle kryptovaluta

Media Kontakt: Jhon Zhang
Email: [email protected]

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button