AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinShiba Inu

Bonk (BONK) falder 6% – Er meme-coin hype ved at forsvinde?

Erobringen af BONK – Det hurtigt faldende meme-coin hype

Bonk (BONK) er faldet yderligere 6% fredag og har tabt næsten 70% siden all-time highs i december. Hos store kryptobørser handles BONK/USD nu til omkring $0.000011, hvilket er langt fra sin top for et par uger siden på over $0.00003.

Selvom BONK har haft det hårdt de seneste uger, forbliver det det tredjestørste meme-coin på kryptomarkedet med en markedsværdi på omkring $700 millioner. Det ligger kun efter Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB), som har markedsværdier på henholdsvis $11.8 milliarder og $5.8 milliarder.

BONK er stadig steget med over 6.200% siden sine bunde i oktober under $0.0000002, og har en markedsværdi på ca. $200 millioner, hvilket gør det til det fjerdestørste meme-coin Pepe Coin (PEPE).

Bonk (BONK) Prisforudsigelse – Er Meme-Coin Hype Fading?

Mens Bitcoin (BTC), verdens største kryptovaluta, har haft en stærk start på 2024, har meme-coins generelt haft det svært de seneste uger. Både Dogecoin og Shiba Inu er faldet omkring 5% hidtil i år og næsten 20% siden december. Dette indikerer, at krypto-investorer tager færre risikofyldte bets.

Antallet af aktive brugere, der handler med Bonk på Solana blockchain, er faldet i de seneste uger ifølge en Dune dashboard. Men hvis spot Bitcoin ETF’er bliver godkendt i de kommende dage, som mange forventer, kan dette indsprøjte frisk risikoappetit i markedet, hvilket kan være til fordel for meme-coins som Bonk.

Foreløbig er BONK-prisforudsigelser sandsynligvis fortsat negative, da BONK befinder sig i en klart teknisk nedtrend. Vigtig support i det lave $0.000009 niveau kunne snart blive testet.

Top  Forskning fra BIS: Fiat-backed stablecoins er ikke et sikkert værdiopbevaringsmiddel

BONK Alternativ at Overveje – Svamp V2 ($SPONGEV2)

BONKs lave markedsandel på kun omkring $700 millioner betyder, at det let kan give holders gevinster på op til 10x i dette bull marked. Men mange meme-coin investorer sigter højere, f.eks. efter gevinster på omkring 100x. Her er Sponge V2 ($SPONGEV2) et godt bud. Tokens nåede en markedsandel på næsten $100 millioner tidligere i 2023 og gav sine tidligere investorer gevinster på omkring 100x.

$SPONGE-tokenholderne vil kunne stake deres tokens for at modtage et tilsvarende beløb af $SPONGEV2-tokens samt begynde at tjene staking-rewards (udbetalt i $SPONGEV2) med en minimums APY på 40%.

$SPONGEV2’s vigtigste fordel i forhold til $SPONGE er, at den vil drive et nyt play-to-earn spil, hvor detaljerne endnu ikke er frigivet. Men vi ved, at der vil være en gratis version og en betalt version af spillet.

Besøg Sponge V2 Her

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button