AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Coinbase CEO: Bitcoin kan være nøglen til at forlænge den vestlige civilisation

Coinbase toppen mener Bitcoin kan forlænge vestlig civilisation

Coinbase CEO Brian Armstrong hævder, at Bitcoin “kan være nøglen til at forlænge vestlig civilisation,” ifølge en række indlæg, der blev lavet fra hans X-konto søndag aften.

“Et modmiddel mod inflation”

“Den naturlige tendens i det land, der har reservevalutaen, er at inflere pengeudbuddet og øge underskudsbetalingen, indtil det mister den fordel,” skrev Armstrong og påpegede, at “USA er et sted på denne rejse.”

Med andre valutaer som Yuan og Euro, der har deres egne “problemer,” argumenterede Armstrong, at “antagelsen er, at USA kan fortsætte med at inflere, men hvad jeg tror, mange ikke har overvejet, er, at folk nu har et alternativ med krypto.”

Armstrong fortsatte med, at folk “kan begynde at flytte fiat ind i krypto” for at fungere “som et modmiddel mod inflation.”

“I modsætning til hvad nogle måske antager, tror jeg ikke, at det vil være en trussel mod dollaren og USA, jeg tror, det vil være en naturlig kontrol og balance, der vil supplere dollaren og være den bedste forsvarer af langsigtede amerikanske interesser (og vestlig civilisation mere bredt set), skrev Armstrong.

“Flere komplimenter end erstatninger”

Coinbase-topchefen hævdede endvidere, at overgangen fra dollars til krypto er bedre end at skifte til en anden international valuta, før han tilføjede, at “fiat og krypto kan eksistere sammen i lang tid.”

“De er mere komplementer end erstatninger,” skrev Armstrong.

I sit svar til dem, der kommenterede hans indlæg, uddybede Armstrong sin overbevisning om, at “Bitcoin ville forlænge de grundlæggende principper for økonomisk frihed (ejendomsrettigheder, lyd penge osv.) i vestlig civilisation i lang tid, hvilket vi løbende er i risiko for at miste.”

Top  Coinbase kämpft sich nach schwacher Phase zurück: Wie steht es um die Aktie?

“Disse er en del af det, der har gjort vestlig civilisation til en succes,” konkluderede Armstrong.

En Bitcoin-ETF-godkendelse lurer forude

Coinbase-topchefens pro-Bitcoin-kommentarer kommer, mens aktierne for den første decentraliserede kryptovaluta steg til over $42.000, hvilket markerer et årligt højdepunkt.

Inden markedets åbning mandag steg Coinbase-aktierne med over 7%.

Med bullish forventninger til kryptomarkedet stiger Bitcoin-rallyet, samtidig med spekulationer om, at en godkendelse af en Bitcoin-ETF af den amerikanske børs- og værdipapirmyndighed (SEC) kunne ske tidligere snarere end senere.

Bloomberg Research-analytiker James Seyffart delte for nylig på X, at vinduet for godkendelse af en spot-Bitcoin-ETF forventes at være den 5. til 10. januar, hvor potentielle godkendelsesdatoer er fastlagt til den 8., 9. og 10. januar.

Hvis godkendt, tror mange, at en spot-Bitcoin-ETF ville fungere som mainstreaming af krypto i mere traditionelle finansielle markeder.

“Marker dine kalendere folk,” skrev Seyffart.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button