AnalyseBitcoin

Den seneste udvikling af The Sandbox (SAND): Liquidation stiger nær 0,64-dollar-marken, mens WAL-aktiviteten tager til

SAND: Markedet falder som en sten

Sandkassen (SAND) har oplevet en betydelig nedgang i handelen nær den 0,64-dollargrænse. Prisen på SAND faldt med over 6 %, og de fleste markedssignaler forblev pessimistiske. Dette kommer efter en imponerende stigning på 40 % i løbet af de sidste 30 dage, men nu ser det ud til, at pessimismen har taget over.

På nuværende tidspunkt handles SAND til 0,5962 dollars, og den har en markeds kapitalisering på mere end 1,2 milliarder dollars.

Hvad gik galt for The Sandbox?

Det er blevet rapporteret, at SAND ikke havde nogen betydningsfulde modstandszoner, men desværre har kryptomarkedet vist sig at være uforudsigeligt. Ifølge en analyse fra Hyblock oplevede SAND en stor stigning i liquidationen nær den 0,64-dollargrænse, hvilket resulterede i prisfald og sidelæns bevægelse. Dette er en vigtig faktor for investorer at være opmærksomme på.

Stigende walaktivitet omkring SAND

Selvom prisen på SAND oplevede en korrektion, har der været en markant stigning i store handler. Kendt kryptoanalytiker Ali fremhævede for nylig en betydelig stigning i SAND-transaktioner på over 100.000 dollars, hovedsageligt udført af institutionelle investorer. Ifølge data fra Santiment steg tilbuddet fra topadresser i de seneste dage, mens udbuddet uden for børserne faldt. Dette indikerer en stærk salgsdynamik for SAND på nuværende tidspunkt.

SAND-markedskapitalisering i BTC-termer

For bedre at forstå SANDs forventninger blev dets daglige diagram undersøgt. Chaikin Money Flow (CMF) og Relative Strength Index (RSI) viste begge en nedgang, hvilket indikerer en øget sandsynlighed for en vedvarende nedadgående tendens. Imidlertid forbliver MACD fortsat positiv, idet den viser en bullish crossover.

Top  Krypto-Markt Update: So entwickeln sich die Kurse von Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash und Ethereum am Samstagmittag

I lyset af denne information vil det være afgørende at følge med i udviklingen af SAND for at forstå dets fremtidige bevægelser på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button