AnalyseBitcoinDogecoin

Dogecoin Kursanalyse: Wie tief fällt der Kurs nach der Korrekturbewegung?

Dogecoin Kurs korrigering: Hvad kan vi forvente?

Dogecoin har oplevet en betydelig korrektion, efter at kursen først steg kraftigt. Hvordan dybt vil prisen falde nu? Lad os se nærmere på de seneste udviklinger.

Dogecoin Kurs initierer en Korrektion

Efter at have stødt på modstand omkring 0,093 USD, har Dogecoin oplevet en betydelig korrektion. Prisen er faldet til en horisontal støttezone mellem 0,0705 USD og 0,075 USD, hvor den har fundet en vis støtte ved 50-dages EMA på omkring 0,071 USD.

Det er nu afgørende, om prisen kan bryde den modstand ved 0,0814 USD. Hvis ikke, kan vi forvente en yderligere korrektion ned mod 0,068 USD. Desuden er MACD-linjerne ved at krydse nedad, og RSI befinder sig i et neutralt område.

Golden Crossover i 4-timers-chart

På det 4-timers-chart ser det mere positivt ud. Med et Golden Crossover og positive tegn fra både MACD og RSI, bekræftes en kortvarig bullish tendens.

Ugentlig og månedlig outlook

På ugentlig basis er Dogecoin faldet med 19,4%, men holdes lige nu af 50-ugers EMA-støtten på 0,075 USD. Det er vigtigt, at prisen holder sig over dette niveau i løbet af ugen. På månedsbasis viser MACD stadig en bullish tendens, men prisen har endnu ikke kunnet bryde den vigtige modstand ved 0,08335 USD.

Dogecoin mod Bitcoin

Dogecoin har haft en kortvarig stigning på 26,2% mod Bitcoin, men har siden vist tegn på tilbagegang. Nu finder prisen støtte omkring 0,00000214 BTC, men en yderligere nedadgående korrektion er stadig mulig.

Top  Polygon Pris Analyse: Vil MATIC Pris Studse Ud af Tilbagetrækning eller Er Polygon Pris På Vej mod Nul?

Alt i alt ser det ud til, at Dogecoin oplever en betydelig korrektion på tværs af forskellige tidsrammer. Det er vigtigt at følge udviklingen nøje og se, om prisen kan stabilisere sig og vende tilbage til en positiv udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button