AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ekspert: Lukket sag fra 6 år tidligere kan være nøglen til Solana ETF-godkendelse

Hvordan en 6-årig sag kan pave vejen for en Solana ETF-approval

En helt ny artikel fra VanEck Exec Head of Digital Assets Research, Matthew Sigel, peger på en interessant sammenhæng mellem en gammel, lukket sag og muligheden for godkendelse af en Solana ETF. Sigel bruger denne 6-årige sag som et blåtryk for, hvordan en Solana ETF kunne blive godkendt af de relevante myndigheder.

Baggrund

Den nævnte sag stammer fra 2015, hvor SolidX Partners Inc. og VanEck Securities Corp. først indgav en ansøgning til Securities and Exchange Commission (SEC) om godkendelse af en Bitcoin ETF. Efter flere år med juridiske kampe og afslag, blev sagen endelig lukket i september 2021, da SolidX og VanEck endeligt trak deres ansøgning tilbage.

Paralleller til Solana ETF-godkendelse

Matthew Sigel hævder, at selvom denne sag ikke førte til godkendelse af en Bitcoin ETF, kunne den stadig være værdifuld i forhold til en kommende Solana ETF-ansøgning. Han påpeger, at mange af de spørgsmål og bekymringer, der blev rejst under behandlingen af Bitcoin ETF-sagen, også vil være relevante for en ny Solana ETF-ansøgning.

Mulige udfald

Sigel mener, at hvis en kommende Solana ETF-ansøgning formår at adressere og løse de potentielle problemer, der opstod under Bitcoin ETF-sagen, er chancerne for godkendelse muligvis højere. Han opfordrer ansøgerne til at lære af fortidens fejl og bruge dem konstruktivt til at styrke deres egen sag.

Konklusion

I sidste ende understreger Matthew Sigel vigtigheden af at se på tidligere sager som læringsmuligheder. Selvom en 6-årig sag måske ikke har ført til den ønskede godkendelse, kan den stadig bidrage til at bane vejen for fremtidige godkendelser, herunder muligvis en Solana ETF.

Top  XRP rutscher under vigtig supportniveau og befinder sig nu i en chartmæssig ingenmandsland

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button