AnalyseBitcoinEthereum

Ethereum i skyggen af Bitcoin: Geringe kapitaltilstrømninger og venten på nyt All Time High

Ethereum vs. Bitcoin: Analyse af Kapitalzuflüsse

Ethereum har haft en mindre positiv udvikling sammenlignet med Bitcoin siden januar, ifølge data fra Glassnode. Mens Bitcoin har oplevet markante kapitalstrømme siden begyndelsen af året, har Ethereum oplevet en nedgang i handelsaktiviteten.

ETH forbliver i skyggen af BTC

Efter godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er den 10. januar viser Glassnode-data en betydelig forskel i ikke-realiserede nettogevinster/tab (NUPL) mellem BTC og ETH. Glassnode påpegede, at det tyder på, at BTC-investorer siden da har opnået en større del af gevinsterne sammenlignet med deres ETH-modparter.

NUPL-metrisk bestemmer, om ejere af en aktivpost lider af ikke-realiserede gevinster eller tab. En væsentlig tærskel for NUPL ifølge Glassnode er en værdi over 0,5, hvilket indikerer, at ikke-realiserede gevinster udgør mere end 50% af dens samlede markedskapitalisering.

“Midt i hype og markedsrally omkring godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er voksede ikke-realiserede gevinster for Bitcoin-ejere betydeligt hurtigere end for Ethereum-investorer. Som et resultat overskred Bitcoin NUPL-metrisk 0,5 og gik ind i euforifasen tre måneder tidligere end den tilsvarende metrik for Ethereum,” sagde Glassnode.

Derudover har ETH endnu ikke oplevet en betydelig strøm af nyt kapital som BTC siden introduktionen af ​​Spot ETF’er i USA. Glassnode vurderede den realiserede øvre grænse for kortsigtede indehavere af begge mønter og fandt, at ETH fortsat er lav.

Dette tyder på en reduceret aktivitet fra møntens kortsigtede investorer, hvis handlinger er kendt for at have en betydelig indvirkning på prisudviklingen af en aktivpost.

I rapporten blev det yderligere nævnt, “På mange måder afspejler denne mangel på nye kapitalstrømme den ringere præstation af ETH sammenlignet med BTC. Dette skyldes sandsynligvis delvist den opmærksomhed og adgang, der følger med Spot Bitcoin ETF’er.”

Top  Krypto-Optimismus auf der ETH Denver: Joe Lubin sieht rosige Zukunft für den Kryptomarkt.

Glassnode tilføjede også en mulig forklaring på dette: “Markedet afventer stadig SEC’s afgørelse om godkendelse af en række ETH ETF’er, som forventes i slutningen af maj.”

Langsigtet strategi for BTC og ETH

På grund af møntens forskellige præstation har langsigtede indehavere (LTH’er) af BTC og ETH forfulgt forskellige strategier. Mens LTH’er af BTC har solgt noget af deres beholdninger for at realisere gevinster efter at mønten ramte et nyt all-time high, er LTH’er af ETH stadigvæk venter på bedre muligheder for at tage fortjeneste.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button