AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Galaxy Digital øger sin kapitalforvaltning og søger potentielle aktiesalg fra konkursramte digitale aktieselskaber

Galaxy Digital søger aktuelt yderligere salg af aktiver fra konkursramte digitale aktivvirksomheder efter en vellykket handel, der omfattede salg af mønter ejet af FTX. Denne handel har øget Galaxy’s forvaltede midler markant, hvilket har ført til en tredobling af figuren fra 1,7 mia. dollars for et år siden til 5,3 mia. dollars i øjeblikket, ifølge virksomhedens udtalelse til Financial Times.

Galaxy Digital blev valgt af administratorerne af den kollapsede kryptovalutabørs i august til at håndtere salget, sikringen og væddemålet af FTX’s Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) mønter samt dets beholdninger af Grayscale’s Bitcoin trust.

Denne sejr har været en positiv udvikling for Galaxy, da virksomheden har kæmpet med følgerne af sidste års kryptovalutamarkedskrasch og indregistrerede et tab på 94 millioner dollars i tredje kvartal i år.

Det aktivforvaltningsmæssige arm af Galaxy har gradvist solgt FTX’s tokens på det åbne marked i et forsøg på at hjælpe den mislykkede børs’ administratorer med at genvinde værdien af aktiverne og tilbagebetale kreditorer.

Ifølge en dom fra en amerikansk domstol i september kunne FTX’s aktiver sælges i partier på 100 millioner dollars om ugen, under forudsætning af at salgene ikke skulle forstyrre markedspriserne eller advare andre erhvervsdrivende.

Steve Kurz, Galaxy’s globale chef for aktivforvaltning, udtrykte interesse i at erhverve aktiver fra andre konkursramte virksomheder og nævnte FTX’s omfattende portefølje af risikovillig kapital af ejendoms- og teknologifirmaer som potentielle mål.

Galaxy Digital er blevet positioneret til at opnå andre lukrative mandater i fremtiden som følge af den succesfulde håndtering af FTX-mandatet ifølge Andrew Bond, en senior forskningsanalytiker hos Rosenblatt Securities.

Galaxy, som har til hensigt at flytte sin aktiemarkedsoptagelse fra Toronto Stock Exchange til New York’s Nasdaq, forvalter en række fonde, der dækker passive, aktive og risikovillig kapitalstrategier.

Top  Fem Vigtige Token Freigaben At Holde Øje Med Denne Uge

For nylig har virksomheden indgået partnerskab med hollandsk markedsmager Flow Traders og tysk aktivforvalter DWS for at lancere en eurobaseret stablecoin og har dermed sluttet sig til andre store institutioner i at oprette deres egne tokens.

Derudover har Galaxy deltaget i konkurrencen om at lancere en eftertragtet spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF) og søger samarbejde med aktivforvalteren Invesco og børsoperatøren Cboe Global Markets for at lancere fonden.

Prisen på Bitcoin er steget med cirka 150% i år og har oversteget 41.000 dollars primært på grund af forventningerne om en strøm af Bitcoin ETF’er, der vil åbne op for aktivklassen for Wall Street-investorer.

Steve Kurz anerkendte, at kryptovalutaindustrien i USA har stået over for betydelige udfordringer, men fremhævede et vendepunkt i år, da BlackRock indgav en ETF-ansøgning.

Galaxy Digital har hyppig dialog med Securities and Exchange Commission (SEC) i USA og er optimistisk med hensyn til den potentielle godkendelse af en Bitcoin ETF.

Hvis godkendt, ville det markere “en rigtig skelsættende øjeblik for krypto,” tilføjede Kurz.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button