BitcoinEthereumRegulationRegulierungRipple

Goldman Sachs Executive: Bitcoin-ETFs ein „erstaunlicher Erfolg“ – Ethereum-ETFs auf dem Vormarsch?

Goldman Sachs Executive deler sine tanker om Bitcoin-ETF’er
Mathew McDermott, Global Head of Crypto hos Goldman Sachs, har for nylig rost Bitcoin-ETF’er for deres “fantastiske succes”. Under en diskussion på Coindesks Consensus-begivenhed udtalte analysen, at godkendelsen af disse nye finansielle instrumenter af US Securities and Exchange Commission (SEC) markerede et “stort psykologisk vendepunkt” på markedet.

Succes for Bitcoin-ETF’er

Den 11. januar i år blev de første Bitcoin-ETF’er introduceret på det amerikanske marked. Selvom de ikke var de første i deres art, blev de positivt modtaget af private investorer og institutionelle investorer.

Årsager til succes

Der er flere grunde til succesen. For det første er USA stadig det største kryptomarked i verden med Transaktionsvolumen på over 100 milliarder dollars mellem 2022 og 2023 ifølge data fra Chainalysis. For det Andet har den regulatoriske godkendelse og lancering af Bitcoin-Spot-ETF’er givet traditionelle finanser en gunstig indgang til Bitcoin-markedet.

Der har været en nettotilgang på 13,76 milliarder dollars til Bitcoin-ETF’er handlet i USA siden deres lancering, hvilket har bidraget til, at BTC nåede sit All-Time High på 73.750,07 dollar i marts.

Bitcoin-ETF-flows

Fremtiden for Ethereum-ETF’er og andre digitale valutaer

McDermott tror, at indførelsen af Ethereum-ETF’er i USA ikke er langt væk. Han ser det som en naturlig udvikling, der er blevet startet af Bitcoin-ETF’er.

Han nedtoner dog chancerne for lignende instrumenter for andre mainstream-kryptokurver som Solana (SOL) og XRP. McDermott bemærker, at deres kunder normalt kun fokuserer på Bitcoin og Ethereum, da de har handelsvenlige futures på CME.

Top  Leiter der US-Verbraucherschutzbehörde erwägt Anwendung des Electronic Fund Transfer Act zur Bekämpfung von Kryptoüberweisungsbetrug

McDermott ser også potentiale i tokenisering, da det kan forbedre virksomheders operationelle effektivitet og likviditet. Selvom Goldman Sachs måske var for tidligt ude på token-trenden og valgte private godkendte kæder i stedet for offentlige blokke, forklarer McDermott, at dette ikke skyldes en stærk ideologisk position, men snarere det usikre regulatoriske miljø på det tidspunkt, hvor platformen blev grundlagt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button