AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Goldman Sachs forudsiger to rentenedskæringer i USA i 2024 – Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Goldman Sachs forudser to rentesatsesættelser i USA af Federal Reserve i 2024, hvor den første forventes at blive annonceret i tredje kvartal. En nylig rapport fra Reuters fastslår, at Goldman Sachs ser to rentestigninger næste år med henvisning til en kølende inflation, efter at de tidligere forudså rentesatsesættelser inden december baseret på tilgængelige data på det tidspunkt.

Denne afgørende prognose for det krypto markedet kommer midt i en stærk opstigning på markedet, hvor priserne på topaktiver, herunder Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), steg markant til et årligt højdepunkt i den forgangne uge. Renten hos Federal Reserve ligger på 5,25%, selvom flere handlende forventer et fald, når inflationen køler af, hvilket antyder en potentiel sats på 4,875% i landet og flere andre jurisdiktioner.

Jan Hatzius, en førende finansanalytiker hos Goldman Sachs, skrev i analysen citeret af Reuters, at inflationsnedskæringer kan komme senere, da arbejdsmarkedet er stærkere end forventet i de seneste uger.

Traditionelt set fjerner rentestigninger på grund af høj inflation opsvinget i markedsvæksten, da investorerne har tendens til at trække midler ud af risikofyldte aktiver, når lån bliver vanskeligere. På den anden side, når Federal Reserve og andre bankmyndigheder annoncerer en rentenedsættelse på grund af faldende inflation, bliver låntagning for små og store investorer lettere, og der startes en ny cyklus af midler på markedet.

Dette blev tydeligt efter det bulgarske løb i 2021, hvor global inflation og rentestigninger strammede markedet og forårsagede et hurtigt fald i priserne på flere digitale aktiver og tvang handlende og minearbejdere ud i skoven. På trods af at inflation og bredere økonomiske faktorer førte til et fald i aktiepriserne, skyldtes det digitale aktiefald i 2022 også interne markedsimplosioner som faldet på Terra og FTX i november.

Top  Milliarden Euro aus dem Kryptoschatz von movie2k beschlagnahmt: Was passiert jetzt damit?

Det kunne ses, at når satserne faldt, blev der registreret en let vækst i den samlede markedsandel, og med en fornyet stigning i priserne, da BTC passerede 41.000 dollars, er tyren ivrige efter at sætte tonen for næste halvering. I de seneste måneder har institutionelle investorer fornyet deres appetit på markedet med forventet godkendelse af en spot Bitcoin ETF af Securities and Exchange Commission (SEC). Med en stigende samlet formue under forvaltning (AUM) på over 45 milliarder dollars antyder flere analytikere, at markedsperspektivet peger opad, mens godkendelsen af ETF nærmer sig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button