AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

HTX samarbejder med IBEX om at forbedre Bitcoin-transaktioners hastighed og reducere omkostninger gennem integration af IBEX’s Lightning Network teknologi

HTX samarbejder med IBEX om at forbedre Bitcoin-transaktionshastigheder og reducere omkostninger

HTX har annonceret et spændende partnerskab med IBEX med det formål at forbedre Bitcoin-transaktionshastigheder og reducere omkostninger ved at integrere IBEX’s Lightning Network-teknologi.

Hvad er Lightning Network?

Lightning Network er en betalingsprotokol, der opererer som et “andet lag” over en blockchain som Bitcoin. Dette lag muliggør hurtigere og billigere transaktioner ved at flytte transaktionerne væk fra blockchain-netværket.

Hvordan fungerer det?

På Lightning Network kan brugere oprette såkaldte “betalingskanaler” direkte med hinanden, hvilket tillader dem at foretage et stort antal transaktioner uden at sende dem til blockchain-netværket hver gang. Dette reducerer både ventetiden og gebyrerne markant.

Fordelene ved samarbejdet

Ved hjælp af IBEX’s Lightning Network-teknologi vil HTX’s brugere opleve hurtigere transaktioner og lavere omkostninger ved at handle med Bitcoin. Dette partnerskab har til formål at gøre Bitcoin mere tilgængeligt og brugbart som betalingsmiddel i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Global X eliminerer midlertidigt gebyrer for to krypto-ETP'er i Europa

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button