AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Hut 8 Indgår Aftale med Celsius Network om Udvidelse af Crypto-Minedriftskapacitet i Texas

Hut 8 og Celsius Networks indgår interimær samarbejdsaftale

Digital aktiver mining-firmaet Hut 8 har underskrevet en interimær aftale med Celsius Network om at bygge og installere crypto-mining faciliteter i Texas. Aftalen er knyttet til Celsius’ konkursproceedinger og vil resultere i, at Hut 8 bygger Cedarvale-stedet ud i Texas med over 66.000 minearbejdere og bliver drevet af over 215 MW energi. Der er planer om at øge den lokale produktionskapacitet i lyset af stigende aktiepriser.

Hut 8 vil yde tekniske og faglige udviklingstjenester for centret, som forventes at starte konstruktionen næste uge. Aftalen vil omfatte finansiel modellering, byggestyring, indkøb, logistik, budgettering og RFP-koordination.

Præsident for Hut 8, Asher Genoot, udtalte, at målene med aftalen er at styrke begge virksomheders operationer. På den ene side søger minerne at opbygge egenkapital med Celsius i forbindelse med konkursen og nye investorer på jagt efter ny kapital. Hut 8 søger desuden at styrke lokale virksomheders voksende styrke og øge kapaciteten vedvarende med 895 MW energi, når minerne afsløres.

Aftalen forventes at gavne og skalere operationerne for begge virksomheder, idet Celsius midt i konkursforhandlingerne har brug for frisk kapital til nye ventures, mens Hut 8 har behov for vækst for at øge sin position i minedriftsektoren. På nuværende tidspunkt har det canadiske baserede Bitcoin miner 680 MV energi i nuværende minedriftssteder i Nordamerika og vil øge dette antal med denne aftale.

Digitale aktiver minearbejdere har fokus på den kommende halvering, der forventes at træde i kraft næste år, hvilket får minearbejdere til at positionere sig for at være mest effektive og rentable, når aktiepriserne stiger.

I de seneste måneder har minearbejdere været blandt de største tabere i den krypto-vinter, da reducerede aktiepriser resulterede i tabsgivende operationer, hvilket tvang mange til at sælge Bitcoin-reserver, sælge mineudstyr eller skifte til kunstig intelligens (AI) computing. Med prisen på Bitcoin over 40.000 dollars er minearbejdere i pole position til at konsolidere gevinster og udvide kapaciteten og effektiviteten inden næste halvering.

Top  Cypern strammer lovgivningen og indfører straffe for kryptoserviceudbydere, der ikke registrerer sig hos myndighederne

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button