AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Institutionelle tradere viser stærk præference for Bitcoin i en volatil kryptomarkeds tilstand

En recent rapport fra Bybit Research afslører indblik i sentiment og aktivfordeling af institutionelle handlende på kryptomarkedet i løbet af de første tre kvartaler af 2023.

Bybit Research-rapporten dykker ned i aktivfordelingsstrategierne for forskellige kohorter, nemlig institutioner, VIP’er og detailhandlende, midt i det volatile markedsmiljø siden december 2022.

Resultaterne afslører, at institutioner viser en stærk præference for Bitcoin (BTC) frem for Ethereum (ETH) eller altcoins, med cirka halvdelen af deres portefølje allokeret til Bitcoin. Bemærkelsesværdigt øgede institutionerne deres Bitcoin-beholdninger under de volatile markedsbetingelser i 2023, en tendens der adskiller sig fra andre brugergrupper.

Institutionelle handlende næsten fordoblede deres Bitcoin-beholdninger i løbet af de første tre kvartaler af 2023, og ved udgangen af september var omkring 50% af deres aktiver denomieret i Bitcoin. Rapporten tilskriver denne bullish holdning til positiv markedsstemning og forventningen om, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) godkender en spot Bitcoin-børsfond (ETF).

På den anden side udviste detailhandlende lavere Bitcoin-beholdninger, potentielt påvirket af højere gearede niveauer i deres handelsaktiviteter. Rapporten giver indblik i forskellige markedsdeltageres differentierede tilgange og præferencer midt i det dynamiske kryptolandskab.

Institutionelle handlende viser skepsis over for altcoins, favorisering af Bitcoin og Ethereum

Rapporten fra Bybit Research kaster lys over institutionelle handlendes og store Bitcoin-holders (hvalers) aktivfordelingsstrategier på kryptomarkedet. Resultaterne afslører en generel tilbagegang i altcoin-beholdninger blandt handlende, med en mærkbar nedgang fra august.

Institutionelle handlere indtog en forsigtig holdning, hvor deres aktivfordelingsstrategi bestod af 45% i stablecoins, 50% strategisk investeret i Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) og 5% dedikeret til altcoins. Denne skepsis over for altcoins, især blandt institutionelle investorer, tilskrives bekymringer over volatiliteten af disse alternative aktiver.

Top  Bullish Flaggenmuster verspricht eine vielversprechende Entwicklung für Ethereum (ETH)

Trods en generel tilbagegang i Ether-beholdninger siden Ethereum-blockchainens Shapella-opgradering var der en stigning i institutionelle handlendes Ether-beholdninger i september. Dette falder sammen med positiv markedsstemning drevet af spænding over ETF-nyheder.

Rapporten antyder, at institutionelle handlere forbliver bullish på Bitcoin, udtrykker skepsis over for altcoins og har blandede følelser omkring Ether. Forskningen fremhæver en skiftende holdning til aktivfordeling, der understreger en tilbagevenden til Bitcoin over Ether, påvirket af Ethers vedvarende tilbagegang mod BTC og en dæmpet reaktion på nyudviklede futures-baserede ETH ETF’er.

Dataene til forskningsrapporten blev genereret baseret på Bybits aktive brugerbase fra december 2022 til september 2023, hvor VIP-handlere defineres som investorer med porteføljer til en værdi over $50.000.

Bybit Research afslører institutionelle og detailhandlendes strategier på bull- og bear-markeder

Forskningen udført af Bybit afslører distinktive aktivfordelingsstrategier blandt aktive brugere, defineret som dem der udfører mere end 20 månedlige handler. Disse fund kaster lys over nuancerede mønstre under både bullish og bearish markedsvilkår.

En bemærkelsesværdig tendens er den markante stigning i Bitcoin-beholdninger blandt institutionelle handlende under positive markedsstemninger. Dette står i kontrast til detailhandlende, der udviste lavere Bitcoin-beholdninger, potentielt forbundet med deres højere niveauer af gearing.

Detailhandlende opretholdt konsekvent en højere procentdel af stablecoins, sandsynligvis påvirket af deres leverage-praksis. Under bull-markeder havde de tendens til at nedsætte deres stablecoin-beholdninger, mens der under bearish eller usikre markeder blev observeret en tilbøjelighed til at øge stablecoin-beholdninger.

Institutionelle holdere derimod viste en nedgang i stablecoin-procenten under bearish markeder og en stigning under bullish markeder, hvilket tyder på potentielt vellykket markeds timing.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button