BitcoinFinanzen

Investmentfirma investerer 4,5 millioner dollar i ikke-liga-fodboldklub – bliver mitejere

Winklevoss Capital investerer i britisk fodboldklub

Winklevoss Capital, grundlagt af tvillingebrødrene Cameron og Tyler Winklevoss, har investeret 4,5 millioner dollars i en ikke-liga fodboldklub, som tilhører den krypto-podcaster Peter McCormack. Real Bedford (RBFC), som er baseret i Storbritannien, har offentliggjort, at de to Winklevoss-brødre vil overtage rollen som medejere af RBFC efter investeringen.

“Vi deler Peters dybe overbevisning om Bitcoin og dets evne til afgørende at forbedre RBFCs ambition om at stige til Premier League,” sagde Tyler Winklevoss i en pressemeddelelse. “Siden vores første samtale for over to år siden har Peter bevist, at han ved, hvordan man opbygger en succesfuld klub, og vi ser frem til at samarbejde med ham som medejere,” tilføjede Tyler.

Støtte til underdog-holdet i fodbold

Real Bedford er en ikke-liga fodboldklub med base i Bedford, Storbritannien. Fodboldholdet blev overtaget af McCormack i 2021, som satte sig det ambitiøse mål at få holdet ind i fodboldligaen. Indtil videre har Real Bedford vundet både ligaen og pokalen i deres første sæson og er avanceret til Spartan South Midlands Premier League. “Fremgangen, som Peter har opnået med Real Bedford, og hans tilgang til at opbygge et fællesskab, har virkelig været inspirerende,” sagde Cameron Winklevoss. “Hans evne til at omsætte en vision til handling er præcis grunden til, at vi tror på dette projekt. Vi investerer ikke bare i en fodboldklub, men i drømmen om at bringe Premier League-fodbold til Bedford. Vi tror fast på, at Peter er den rette leder til at realisere denne drøm,” tilføjede Cameron.

Fodboldhold, der støttes af krypto-firmaer

Gennem årene har flere fodboldklubber modtaget investeringer eller sponsorater fra kryptofirmaer eller enkeltpersoner.

Top  Morgan Stanley investerer i BlackRock's Bitcoin-ETF for $187 millioner - og tillader rådgivere at tilbyde det til udvalgte kunder

Paris Saint-Germain har indgået et partnerskab med Socios.com, en blockchain-baseret fan-engagement-platform, der giver fans mulighed for at interagere med klubben gennem digitale tokens, kaldet “Fan Tokens”.

FC Bayern München har styrket sin tilstedeværelse i kryptoområdet ved at indgå et flerårigt partnerskab med det østrigske firma Bitpanda.

Southampton Football Club har indgået en sponsorataftale med Coingaming Group, en kryptovalutas sportsbettingsplatform. AC Milan har indgået et partnerskab med kryptobørsen BitMex. Watford FC har en sponsorataftale med Stake.com, en kryptoplatform for sportsbetting.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button