AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinMetaverse

Japan cementerer sin position som global leder inden for compliant kryptobetalinger

Japan – Førende inden for Crypto-betalinger

Japan er en global leder inden for compliant crypto-betalingsløsninger ifølge en rapport, der blev offentliggjort i dag af uafhængige finansnyhedsmedie FinanceFeeds.

Konklusionen kommer på baggrund af en meddelelse fra den japanske Web3-betalingsapp, Slash, der har faciliteret mere end $10.000.000 i transaktioner mellem 3.000 forhandlere.

Slash er en compliant betalingsapp, da den imødekommer Japans strenge krav til crypto-tjenesteudbydere. Appen tillader kun crypto-til-crypto swaps, ikke crypto-til-fiat, så folk foretager hovedsageligt deres køb med stablecoins.

På den måde omgår Slash en restriktiv beskatningspolitik på 55% på “diverse indkomster”, den nuværende juridiske kategori, der bruges til at regulere cryptocurrencies i Japan.

Virksomheden har også ambitiøse planer på kort sigt. Senere på året vil den lancere et kreditkort, der er knyttet til app-brugernes digitale tegnebøger, hvilket yderligere vil lette storstilet lovlig adoption af crypto i hele landet.

Mange af landets største detailhandlere accepterer Bitcoin som betalingsmiddel, herunder stormagasinkæden Marui, førende elektronikforhandler Yamada Denki og e-handelsgiganten Mercari, som accepterer Bitcoin på sin loppemarkedsapp.

Japan Omfavner Crypto

Japanske lovgivere har overordnet set velkommet cryptocurrencies som en vigtig del af fintech-udviklingen. Både centralbanken og Financial Services Agency har givet klare retningslinjer til virksomheder, der bruger blockchain-elementer som stablecoins og DAOs.

Landet har stærkt reguleret stablecoins. Kun banker, tillidsfirmaer og pengetransmissionstjenester kan udstede dem, og alle reserver, der understøtter værdien af tokenen, skal holdes i japanske tillidskonti og kun investeres i nationale bankkonti.

Tidligere på måneden underskrev myndighederne for byen Kochi en aftale om at virtualisere byen på den japanske Start Land-metaverse-applikation. Den håber at modtage sine første online turister senere på sommeren.

Top  Cardano (ADA) kan opleve yderligere fald, hvis kursen ligger under $0,250

En officiel meddelelse fra Ministeriet for Økonomi midt på måneden antydede, at der måske vil komme en kommende regelændring i landet, der vil tillade VC-firmaer at holde crypto, en afgørende del af investeringerne i branchen.

Og sidste uge annoncerede de japanske finansieringsgiganter Mitsubishi UFJ, Rakuten og Mizuho, at de ville lancere en tokeniseret obligation, en låneform fra investorer, der vil udbetale renter i crypto.

I går annoncerede USDC-udstederen Circle, at de har indgået et partnerskab med den indenlandske børs Coincheck for at sikre stablecoinens første notering i Japan.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button