AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinShiba Inu

Kan Smog ($SMOG) blive den næste store hit blandt meme-mønter?

Meme Coins: En Guide til de Nye Populære Kryptovalutaer

Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE) og Dogwifhat (WIF) er nogle af de meme coins, der har oplevet voldsomme prisstigninger på det seneste. Den euforiske stemning på Bitcoin-markedet er begyndt at smitte af på meme coin-sektoren, men eksperter peger på en mindre kendt mønt kaldet Smog (SMOG) som det næste store hit.

De fire førnævnte kryptovalutaer er steget mellem 100-400% i løbet af de seneste syv dage ifølge CoinMarketCap. PEPE og WIF har nået markedsværdier på henholdsvis $3 milliarder og $1,3 milliarder, mens DOGE og SHIB har nået markedsværdier på $25 milliarder og $18,5 milliarder.

Med deres nu meget oppustede markedsværdier kan Dogecoin og Shiba Inu muligvis have svært ved at opnå yderligere gevinster på mere end 2-3x. PEPE og WIF derimod kunne muligvis stadig stige med op til 10x.

For investorer i meme coins, der søger gevinster på 100x, er det nødvendigt at finde mindre kendte mønter, hvor de kan komme ind tidligt.

Holdet bag CryptoNews bruger meget tid på at analysere markedet for lovende meme coin-projekter. En mønt, de mener har stort potentiale, er den nye meme coin kaldet Smog ($SMOG).

Smog er en ny Solana-baseret meme coin, der på en måned har nået en markedsværdi på over $80 millioner, $2 millioner i organisk likviditet og næsten 50.000 tokenindehavere. Med en stadig voksende følgerskare på Twitter, Telegram og Discord kan Smog blive en af de største kryptovalutaer.

Med den store interesse omkring Solana airdrops i de seneste måneder kunne Smog få betydelig opmærksomhed i de kommende uger. Eksperter antyder, at Smog har potentiale til at blive det næste store hit på kryptomarkedet.

Top  Sådan fungerer Crashino: En gennemgang af funktioner, spil og bonusser

Populære kryptopresale-analytikere som Jacob Crypto Bury og Franklin Emmanuel er enige i, at Smog har potentiale til at levere gevinster på op til 100x og måske endda blive den største meme coin nogensinde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button