AltcoinsBitcoin

Kaspa Kurs stiger med 8% mod norden: Det skal du vide

KAS kursen stiger i modsætning til resten af kryptomarkedet

I løbet af de seneste 24 handelstimer har KAS-kursen, som er en del af det dezentrale Proof of Work (PoW) Kryptoprojekt Kaspa, oplevet en markant stigning på næsten otte procentpoint, hvilket er en markant Outperformance i forhold til resten af kryptomarkedet.

Stærk vækst over en uge

I en syv-dages sammenligning kan KAS-kursen endda stige med cirka 20 procent i værdi og topper listen over de 100 største kryptokurver.

Maras beslutning om at mine både Bitcoin og Kaspa

Kaspa nyder i øjeblikket godt af en meddelelse fra det amerikanske mining-firma Mara Digital Holdings. Mara vil fremadrettet mine både Bitcoin (BTC) og Kaspa, hvilket har bidraget til den positive kursudvikling.

Potentiale for yderligere stigning

Med dagens kursstigning til 0,183 USD nærmer Kaspa sig sit All-Time High-niveau. Yderligere opadgående bevægelser kan forventes, hvis kursen formår at bryde den stærke modstandszone omkring juni-højderne.

Mulige kursmål i fremtiden

Hvis KAS-kursen fortsætter sin opadgående tendens, kan den potentielt nå et mellemfristet kursmål på 0,274 USD. En fortsat opadgående bevægelse og etablering over denne pris kunne endda åbne døren for en stigning til 0,478 USD på lang sigt.

Potentielle tilbageslag

På trods af den positive udvikling er der også risici for tilbageslag. Hvis KAS-kursen falder under den nuværende modstandszone omkring 0,183 USD, kan et fald mod ugentlige lavpunkter ved 0,144 USD forventes.

Top  Russisk Centralbank kan overveje at "markere" digitale rubel tokens for at spore CBDC-transaktioner

Risici for yderligere korrektion

Yderligere kursfald på det generelle kryptomarked kan føre KAS-kursen mod støtteniveauer på 0,124 USD eller endda ned til 0,097 USD. En stabilisering under disse støtteniveauer kan indikere en potentiel længerevarende korrektion.

Konklusion

I sidste ende er KAS-kursens fremtid afhængig af både markedsforholdene generelt og specificeret nyheder relateret til Kaspa-projektet. Investorer og interesserede bør følge udviklingen nøje for at træffe informerede beslutninger om eventuelle investeringer eller handelsstrategier.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button