AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Kinesisk Bitcoin-miningfirma køber 220 Bitmain Antminer S19j Pro-maskiner

BTC Digital udvider deres Bitcoin minedrift med køb af 220 nye maskiner

Det kinesiske Bitcoin minedriftsfirma, BTC Digital, med aktiviteter i USA, har annonceret købet af 220 Bitmain Antminer S19j Pro Bitcoin mineringsmaskiner for at styrke deres Bitcoin minedriftskapacitet.

Ifølge en meddelelse fra firmaet forventes maskinerne at blive leveret og være i drift ved udgangen af november 2023. Som en del af betalingen for maskinerne modtog sælgerne 276.572 almindelige aktier i BTC Digital til en værdi af $968.800.

Med dette køb vil BTC Digital samlet operere 2.174 Bitcoin mineringsmaskiner med en samlet beregningsevne på over 230 PH/s.

De nye maskiner kommer i tillæg til de 1.954 minedriftsmaskiner, de allerede har i drift i delstaterne Pennsylvania og Tennessee i USA.

Meddelelsen nævner også, at købet er i tråd med BTC Digitals forpligtelse til at udvikle blockchain-relaterede virksomheder i Nordamerika, herunder krypto minedrift, etablering af minedriftsfarme, drift af minedriftspools og datacenterstyring.

“Vi er spændte over at se den fremskridt, vi indtil videre har lavet, og potentialet for en langsigtet vækst i vores kryptocurrency-forretning,” udtaler Alan Peng, CEO for BTC Digital, i en erklæring og tilføjer:

“Med de seneste køb og vores plan om at øge antallet af minedriftsmaskiner, sigter vi efter at fortsætte med at forbedre vores økonomiske forhold samt maksimere værdien for vores aktionærer.”

Tidligere engelsk undervisningsvirksomhed i Kina

Tidligere kendt som Meten EdtechX Education Group, har BTC Digital for nylig skiftet fokus fra at være en engelsk undervisningsvirksomhed i Kina til at være en Bitcoin minedriftsvirksomhed i USA.

Top  Stigning i Crypto-svindel bekymrer Lloyds Bank

Webstedet i BTC Digitals meddelelse linker stadig til virksomheden, og præsenterer navnet som Meten, og kalder det “en førende udbyder af generel engelsk sprogundervisning i Kina”.

BTC Digital er offentligt handlet i USA og er noteret på Nasdaq under tickeren BTCT med en markedsværdi på blot 3,35 millioner dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button