AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Kontanter forbliver det foretrukne valg i ulovlig finansiering, mens krypto kun udgør 0,34% af rapporterede transaktioner

Crypto ISAC: Begrænset rolle i illicit finance

En nylig rapport fra Crypto ISAC har afsløret, at kontanter stadig er det foretrukne valg i forbindelse med ulovlig finansiering, mens kryptovaluta kun udgør en minimal del af de registrerede transaktioner. Rapporten viser, at kryptovaluta tegner sig for kun 0,34% af de påviste transaktioner relateret til ulovlige aktiviteter.

Kontanter fortsat foretrukket valuta

Undersøgelsen viser tydeligt, at kontanter stadig er den mest populære valuta blandt kriminelle, når det kommer til at facilitere ulovlige transaktioner. Den anonymitet og mangel på sporbarhed, som kontanter tilbyder, gør dem til det ideelle valg for dem, der engagerer sig i aktiviteter såsom hvidvaskning af penge og finansiering af terror.

Kryptovaluta har begrænset indflydelse

På trods af den stigende popularitet af kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, viser rapporten fra Crypto ISAC, at de kun udgør en minimal del af de transaktioner, der er blevet flaget som mistænkelige for ulovlige aktiviteter. Dette resultat taler imod den opfattelse, at kryptovalutaer primært bruges til kriminelle formål.

Konklusion

Selvom kryptovaluta stadig spiller en rolle i illicit finance, er det klart, at kontanter stadig er kongen, når det kommer til at facilitere ulovlige transaktioner. Det er vigtigt for myndighederne at forblive opmærksomme på disse tendenser og implementere effektive foranstaltninger til bekæmpelse af hvidvaskning af penge og andre former for finansiel kriminalitet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Spot Bitcoin ETF: Forventet stigning i kapitalstrømme

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button