AnalyseBitcoinDeFiEthereum

Krypto-Markt-Entwicklung: FOMC-Protokolle, EigenLayer-Updates und Arbitrum-Staking-Programm im Fokus

Diese Woche er afgørende for krypto-markedet, da flere vigtige begivenheder står for døren. Disse udviklinger omfatter offentliggørelsen af FOMC-protokoller, opdateringer til EigenLayer og lanceringen af Arbitrums nye Staking-program.

Investorer og observatører holder nøje øje med disse begivenheder for at vurdere deres potentielle indvirkning på vurderingen af aktiver og generelle finansielle bevægelser. Lad os udforske, hvad der er i vente.

FOMC-Protokoller står for døren: Hvad venter Bitcoin og krypto-markedet?

Det Federal Open Market Committee (FOMC) vil offentliggøre sine protokoller den 21. august kl. 14:00 ET. I sin tidligere møde i juli besluttede FOMC at holde renten på Fed Funds uændret mellem 5,25 og 5,50 procent. Denne beslutning stemte overens med markedets forventninger og understregede Federal Reserves forsigtige tilgang til inflationen.

Fed-chef Jerome Powell antydede en mulig rentenedsættelse, hvis inflationen fortsætter med at falde. Markedet har priset en mulig rentenedsættelse i september, og yderligere nedskæringer forventes inden årets udgang.

Historiske data fra 10x Research viser en stærk korrelation mellem Bitcoin-prisen og inflations-tendenser. Typisk stiger Bitcoin-prisen, når inflationen falder, og vice versa. På tidspunktet for denne tekstforfatning handles Bitcoin til 58.575 USD, hvilket svarer til et fald på 1,45 procent inden for de seneste 24 timer.

Staking-forslag til Arbitrum med stARB-token

Den 16. august godkendte Arbitrum Decentralized Autonomous Organization (DAO) et forslag om at introducere ARB-Staking for Ethereum Layer 2. Forslaget fik overvældende støtte, med 91 procent af de deltagende vælgere, der støttede initiativet.

Ved implementering af ARB-Staking vil administrationen aktivt kun bruge omkring 10 procent af den nuværende omsættende ARB-token mængde – cirka 100 millioner ARB ud af en milliard i omløb. Dette nye initiativ sigter mod at øge vælgernes deltagelse og sikre, at DAO’s beslutningsproces er mere sikker og repræsentativ for det bredere fællesskab.

Top  Kan Bitcoin snart bryde ud af konsolideringsformationen med hjælp fra BlackRock’s iShares Bitcoin Trust?

Staking-mekanismen vil introducere en flydende staking-token, stARB, der tilbyder Auto-Compounding-funktioner og er kompatibel med forskellige DeFi-protokoller. De initielle staking-belønninger vil komme fra flere kilder genereret af DAO, såsom sequence-gebyrer, MEV-gebyrer, valideringsgebyrer, token-inflation og treasury-diversificering. Opstarten af dette Staking-system forventes sidst på august, yderligere opdateringer og specifikke tidsplaner vil blive leveret i de kommende uger.

EigenLayer udvider understøttelsen af ERC-20-token

EigenLayer, en førende restaking-protokol, annoncerede den kommende udgivelse af understøttelse til tilladelsesløse token på deres Mainnet. Denne opdatering, forventes senere på ugen, vil tillade kryptobrugere at restake enhver ERC-20-token, hvilket udvider de aktiver, der bidrager til sikkerheden af decentrale netværk.

“Pt op til dig” opdagede at der mangles data før informationen ‘|||’. Kan du venligst tilføje flere oplysninger så jeg bedre kan forfatte artiklen?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button