AnalyseBitcoinDeFi

Krypto-Markt er på vej mod 2 billioner dollars markedsandel: Analyse viser positive tegn for fremtiden

De seneste uger har været udfordrende for de fleste aktiver på kryptovalutamarkedet, men det ser ud til, at vanskelighederne kunne være overstået, og branchen som helhed kunne være på vej mod en markeds kapitalisering på 2 billioner dollars, som den sidst havde i marts 2022.

Ifølge krypto-handelseksperten Michaël van de Poppe har den samlede markeds kapitalisering af krypto-sektoren “genvundet likviditet og er kommet sig fra det afgørende område” og ligger på 1,54 billioner dollars ifølge et indlæg på X, som han offentliggjorde den 26. januar.

Som følge af hans diagrammønsteranalyse har den anerkendte kryptoanalytiker konkluderet, at markedet fortsat kan nærme sig det ekstremt vigtige mål om en markeds kapitalisering på 2 billioner dollars, som det tidligere mistede i begyndelsen af april 2022, efter at have tilbragt næsten et år derover.

Derfor kan det meste af sektoren opleve bedre dage, især da dens repræsentant, flagskibet af decentral finansiel investering (DeFi), Bitcoin (BTC), igen handler over prisniveauet på 40.000 dollars og forudsiges at stige yderligere i de kommende dage, da halveringsebegivenheden nærmer sig.

På samme tid beløb den samlede krypto-markeds kapitalisering sig på tidspunktet for udgivelsen til 1,59 billioner dollars, hvilket svarer til en stigning på 2,73 % i de seneste 24 timer, et fald på 1,85 % i de seneste syv dage og et fald på 4,22 % på månedsdiagrammet ifølge de seneste oplysninger fra CoinMarketCap den 26. januar.

Alt i alt, hvis ekspertens ovenstående forudsigelser viser sig at være korrekte, kunne den samlede krypto-markeds kapitalisering muligvis lande i 2-billioner-dollars-zonen engang i oktober i år og derefter fortsætte mod den eftertragtede 3 billioner dollars, som den nåede i november 2021 på 2,8 billioner dollars.

Top  Potentielle Korrektur: Cardano vor größeren Kursrückgängen?

*Disclaimer: Indholdet på denne hjemmeside bør ikke ses som investeringsrådgivning. Investering er spekulativt. Hvis du investerer, er din kapital i fare.

Indlægget ‘Krypto-Absturz vorbei? Experte gibt wichtige Erkenntnisse’ blev først udgivet på Coinphony.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button