AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Kryptoanalytikere opdager ‘Meta-Organisation’ for hvidvask af penge

Cryptomarkedets kapitalisering er steget med 4% inden for de seneste 24 timer. På nuværende tidspunkt står den på 2,544 billioner dollars ifølge CoinGecko. De fleste af de 100 største mønter efter markedsværdi er steget i løbet af dagen.

Samtidig er alle top ti mønter grønne ifølge CoinGecko. Dogecoin (DOGE) har set den største stigning. Den er steget med næsten 20% til $0.1622. Herefter følger Cardano (ADA) med en prisstigning på 8% til $0.7806. Imens er Bitcoin (BTC) steget med 5,3%, nående $65,034. Samtidig steg Ethereum (ETH) med 2,7% til $3,496. BNB steg mindst: 1,6% til $419. De resterende mønter steg alle mellem 1% og 4%.

Som tidligere rapporteret, overskred BTC det $65.000 milepæl, og er på vej mod sin tidligere rekord på $69.000, sat i november 2021.

Desuden har den nylistede BlackRock iShares Bitcoin-børshandlede fond (ETF) overhalet iShares Silver Trust og nået $10 milliarder i forvaltede midler (AUM).

Imens afgjorde en amerikansk domstol i en historisk afgørelse, at handel med visse kryptovalutaer på sekundære markeder, herunder platforme som Coinbase, er værdipapirtransaktioner.

Kryptoanalytikere finder en ‘Meta-Organisation’ af Hvidvaskning

Singapore-baserede kryptoanalytikere mener, at de har opdaget en hvidvasknings “meta-organisation.”

En regional sikkerhedsrådgiver, der ønskede at forblive anonym, hævdede, at de havde afsløret et netværk af hvidvaskning, der forbinder Sydøstasiens svindelindustri med en web af kriminel aktivitet, herunder ransomware-angreb af den berygtede Lazarus Group.

Myanmar-baserede bedragere, nordkoreanske hackere, påståede finansiører af Hamas og mange flere bruger denne organisation til at flytte deres ulovlige aktiver gennem blockchain, ifølge South China Morning Post.

Top  Ripple-CEO bekræfter ingen planer om børsnotering og annoncerer lancering af Stablecoin

Sikkerhedseksperten sagde, at “Det er ingen overdrivelse, at de har giver superkræfter til den organiserede kriminalitetsøkonomi og kører et parallelt finansielt system.”

Lazarus og Hamas-finansiører, der bruger de samme udbydere, understreger deres globale rækkevidde og kapaciteter og “at de får arbejdet klaret,” tilføjede eksperten. Ifølge Singapore-baserede kryptoanalytiker Patrick Tan,

CoinEx frigiver brandvideo, der promoverer Bitcoin-halvering

Kryptovalutabørsen CoinEx frigav sin første promoveringsvideo med nedtælling til den meget forventede Bitcoin-halvering.

Ifølge pressemeddelelsen er “Coin In CoinEx” en 2-minutters cinematisk reklame, der følger op på børsens tidligere teaser-udendørsreklamevideo.

Den fremhæver “en vigtig industri-milepæl gennem CoinEx’s brandfilosofi.”

Den illustrerer den transformerede rejse af en mønt, der begynder som en almindelig mønt, der navigerer i op- og nedture af virkeligheden ifølge udtalelsen.

Mønten indtaster derefter børsens Web3-univers, hvor den bliver til en Bitcoin og begiver sig ud på nye eventyr i en dimension skabt specielt til mønter.

Endelig konkluderer meddelelsen, at den opgraderede Bitcoin “vender tilbage for at hjælpe alle kryptoentusiaster med at opnå deres drømme og økonomiske frihed.”

OKX lancerer konkurrence med 500 USDC i præmier, integrerer Jupiter API

Kryptovalutabørsen OKX har lanceret sin Solana Super Season Thread Competition, som er en del af en række initiativer, der sigter mod at opmuntre til engagement og uddannelse om Solana-økosystemet.

Ifølge pressemeddelelsen tilbyder konkurrencen en samlet præmiepulje på 500 USDC, fordelt på første (300 USDC), anden (150 USDC) og tredje (50 USDC) plads.

Desuden tjener konkurrencen to store formål. På den ene side sigter den på at “igangsætte en mere dybdegående udforskning af Solana, mens den belønner brugerne for deres indsigter.” På den anden side fremhæver den OKX’s langsigtede engagement i at støtte Solana og fremme mainstream adoption.

Top  Fra Unfallchirurg til Finansmentor: Sådan har Juliane Boll opbygget et næsten seks-cifret investeringsdepot

Imens kører OKX’s Solana Super Season forskellige Solana-fokuserede initiativer, herunder tokennoteringer, handelskonkurrencer, inkubator/accelerator-programmer og mere. Det løber fra den 29. februar til den 14. marts.

Deltagere kan deltage i denne konkurrence ved at skrive en tråd, der diskuterer enhver del af Solana og mærke den med #OKXSolanaSuperSeason. Imens har OKX også meddelt, at deres decentraliserede børs (DEX) har integreret sig med Solana-likviditetsaggregator Jupiter API.

Meddelelsen sagde, at integrationen giver OKX DEX-handlende adgang til Jupiters “omfattende netværk” af likviditetskilder og optimeret routing ved foretagelse af tokenswaps på Solana.

Jupiter aggregere likviditet fra en bred vifte af kilder på tværs af Solanas økosystem, tilføjede den.

Ved at tage fat i Jupiters smarte ordre-routning kan OKX DEX-brugere få adgang til større decentraliserede tokenswaps og bedre prissætning for deres handler baseret på Solana.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button