AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

Kryptoekspert skifter Solana ud med Ethereum – og forudsiger massiv prisstigning!

Arthur Hayes Sælger Solana og Køber Mere Ethereum

I et indlæg på X (tidligere Twitter) oplyser BitMEX medstifter Arthur Hayes, at han har solgt Solana (SOL) og i stedet købt mere Ethereum (ETH), på trods af den seneste bullish momentum, som SOL har oplevet.

Hayes udtalte, at han havde modtaget inspiration til at støtte Vitalik Buterins Ethereum på trods af SOL’s stigende pris. Han uddybede endda med et humoristisk citat, der hentydede til en meddelelse, han havde modtaget under en meditation, om at droppe SOL til fordel for ETH.

Selvom markedet har reageret med overraskelse på Hayesis beslutning, forudsagde han samtidig, at prisen på Ethereum vil nå op på $5.000, hvilket ville være en stigning på over 100% fra prisen på $2.285.

Mens nogle brugere på sociale medier fandt Hayes’ forudsigelser chokerende og spekulerede i, at Ether’s pris muligvis ville stige, men ikke til så høje niveauer på så kort tid, argumenterede andre for, at $2.400 ville være næste fase for en bullish prisbevægelse på baggrund af det øgede antal institutionelle investorer, der strømmer til markedet.

I øjeblikket har Ethereum haft et stærkt år med en stigning på 93% siden begyndelsen af året, efter at prisen faldt med over 55% i 2022 på grund af institutionelle investorer, der var skeptiske på grund af makroøkonomiske faktorer.

Institutionelle investorer forbliver optimistiske på ETH

I første og andet kvartal af 2023 oplevede Bitcoin en massiv institutionel tilstrømning, men Ethereum havde i stedet en lavere indstrømning af institutionelle midler, selv med hypen om futures ETF.

Dette har resulteret i, at ETH har haft et lavere indtag af institutionelle midler sammenlignet med Bitcoin, selvom markedsfaktorerne peger mod en positiv udvikling for Ethereum.

Top  Bitcoin prisudsigter: Kendte handlende forventer, at Bitcoin vil falde lidt på kort sigt.

Selvom Bitcoin har oplevet en massiv institutionel tilstrømning til dets produkter i en længere periode, har ETH’s produkter oplevet udbetalinger, selvom markedsfaktorerne har peget mod en positiv udvikling for kryptovalutaen. Samlet set har der været en tilstrømning på 1,6 mia. dollars til Bitcoin-fonde, mens Ethereum’s kapital er over 10 millioner dollars med mindre stigninger i fjerde kvartal.

Dog har Ethereums langsomme vækst ikke påvirket rigforvaltningsfirmernes holdning til aktivet negativt. En ny undersøgelse om projektionen for kryptoaktiver i de kommende måneder viste, at de rige bestyrere backer Ethereum, på trods af den langsomme vækst de seneste måneder.

Solana fortsætter med at stige

Solana har været et favoritaktiv for institutionelle investorer i år med konsekvente ugentlige tilstrømninger til dets investeringsfond. SOL er steget med over 8% inden for de seneste 24 timer og har overgået Ripple (XRP) i form af markedsværdi.

Solana har også midlertidigt overgået BNB fører i fjerde pladsen og har set en stigning på 17% inden for de seneste syv dage og en voldsom vækst på 67% over den seneste måned.

På nuværende tidspunkt handles SOL til $91,7 og er stadig langt bagefter Ethereum, selvom Solana har set en massiv netværks- og fællesskabsaktivitet.

Markedets prognoser og tendenser pejer i forskellige retninger for Ethereum og Solana, hvilket gør det spændende at følge udviklingen i de kommende måneder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button