AnalyseBitcoinEthereumRipple

Kryptowährungen stürzen ab: Steht die FED hinter dem Kursrutsch?

I de seneste 24 timer er flere kryptokurver betydeligt faldet i værdi – herunder Bitcoin, Ethereum og XRP. Tradere kan forvente en korrektion. En af årsagerne hertil er den amerikanske regering og Federal Reserve (FED).

Hvad laver FED?

Siden sidste uge er BTC-grafen faldet med mere end ti procent. Den samlede nedgang har fjernet omkring 300 milliarder dollars fra kryptomarkedet, siden det nåede sit højdepunkt tidligere på måneden med 2,8 billioner dollars. I dag, onsdag, står FED over for den næste beslutning: Generelt forventes det i USA ifølge Forbes, at rentesatserne forbliver uændrede.

Det er også muligt, at FED vil holde renterne på et højt niveau i længere tid, som flere økonomer ifølge Forbes formoder. Forventningen om, at FED vil vinde kampen mod inflationen, har drevet krypto- og aktiemarkederne til rekordhøjder i de seneste uger. Dog er priserne i USA fortsat steget, imod den generelle forventning. Den høje inflationsrate i USA kan nu få den amerikanske centralbank og andre centralbanker til at øge rentesatserne, hvilket potentielt kan bremse prisstigningerne og medføre en vis tilbagegang på kryptomarkedet.

Frygt for korrektion

På den anden side kan den modsatte effekt også indtræffe: BTC og andre anses generelt som “immune” over for inflation, hvilket kan få interessen på markedet til at skifte tilbage, ifølge Forbes. Det betyder, at ligeså hurtigt som kurserne faldt, kan de også stige igen, især hvis FED fortsætter med at hæve renterne. Indtil videre har markedet været stærkt, især fordi Bitcoin-spotfonde (ETF’er) nu kan handles. Den medfølgende optimisme har sendt kursen til nye højder, men nu kan den første “afkølingsperiode” være på vej. Alligevel forudser Forbes-eksperterne, at nedturen kun er “midlertidig”.

Top  BlackRocks Bitcoin-Spot-ETF IBIT sætter personlig rekord med 1,3 milliarder dollar i handelsvolumen - fortsætter med at dominere markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button