AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Locked Crypto Assets Valued at $750 Million Set for Release in December 2023

Et stort antal låste kryptoaktiver til en værdi af 750 millioner dollars frigives i december 2023, ifølge data indsamlet fra Token Unlocks-platformen. Fire decentrale blockchain-protokoller ser ud til at mætte markedet med deres digitale tokens.

Blandt disse blockchain-netværk er det anerkendte decentrale børs, dYdX, planlagt til at frigive flest tokens. I en officiel meddelelse på X (tidligere Twitter) offentliggjorde den peer-to-peer (P2P) crypto asset-platform sin plan om at frigive omkring 150 millioner tokens den 1. december 2023 kl. 12:00 UTC. Disse digitale tokens, der er værdisat til omkring 500 millioner dollars til nuværende markedskurser, var oprindeligt låst af investorer, stiftende team og udviklere.

De låste tokens blev fordelt med 27,7% til tidligere investorer i dYdX Trading Inc., mens stiftere, medarbejdere, rådgivere og konsulenter får 15,3% for både dYdX Trading Inc. og dYdX Foundation. Ud over frigivelsen den 1. december har dYdX planlagt at frigive 40% af sine tokens i lige månedlige rater fra den 1. januar til den 1. juni 2024. Yderligere 20% frigives fra den 1. juni til den 1. juni 2025. Den endelige træffet af låste tokens vil blive gennemført den 1. juni 2026.

Mens dYdX fører an i frigivelsen af tokens, introducerer andre protokoller også en betydelig mængde låste tokens på markedet. Den populære automatiserede markedsskaber-protokol (AMM) 1Inch Network planlægger at frigive 98,74 millioner 1INCH-tokens samme dag som dYdX. Dette vil føre til, at 9,48% af sin samlede forsyning rammer markedet. De digitale tokens er i øjeblikket 33,76 millioner dollars værd til den nuværende pris på 1INCH-aktiver.

Ethereum-lags-2-protokollen Optimisme vil også låse op for 24,16 millioner af sine OP-tokens, der er omkring 41,55 millioner dollars værd, inden den 30. november. Dette vil udgøre en samlet del af 2,74% af dens samlede forsyning på over 4,2 mia. tokens, der træder ind på krypto-markedet. Afsluttende er Move prover-drevne proof-of-stake (PoS) blockchain-protokol Aptos sat til at gennemgå en tokensudstedelse på mere end 24,84 millioner APT-tokens, der repræsenterer 8,97% af dens omsættende forsyning. Denne frigivelse udgør 8,97% af dens omsættende forsyning, og tokens er 171,41 millioner dollars værd.

Top  Scammers Target Exchange Token Listings as Crypto Market Recovers

Bredere markedskurs præstation noget bearish

Det krypto-marked oplevede en betydelig nedtur, siden vinteren 2022 begyndte i maj 2022 efter sammenbruddet af Terra blockchain-protokollen. Inden for en periode på 12 måneder oplevede den spæde branche et over 50% fald fra sit højdepunkt på 2,92 billioner dollars og kæmpede for at opretholde en kapitalisering på 1 billion dollars i det meste af året.

I øjeblikket skifter markedsdynamikken gradvist mod en bullish tendens. Denne tendens ledes i øjeblikket af den førende krypto-aktiv, Bitcoin, der er steget over 35.000 dollars, med den voksende interesse fra mainstream finansielle institutioner.

Selvom denne positive momentum, står den spæde branche stadig over for udfordringer, med dens nuværende markedsvurdering fast på 1,4 billioner dollars efter et fald på 1,94% i de sidste 24 timer. Ikke desto mindre har den bearish tendens ikke dæmpet den voksende interesse i den spæde branche. Data fra CoinMarketCap afslører, at Crypto Fear & Greed Index (brugt til at måle markedets sentiment) angiver stærk grådighed blandt investorer, med en score på 72.83.

Som et resultat vil de planlagte token-frigivelser sandsynligvis have begrænset indvirkning på den langsigtede præstation af det bredere krypto-marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button