AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Mark Cuban genbekræfter, at Dallas Mavericks accepterer Dogecoin og støtter reelle anvendelsesformål for NFT’er

Mark Cuban omfavner Dogecoin og understøtter reelle anvendelsescases til NFT’er

Mark Cuban har under sin Ask Me Anything (AMA) session med følgere udtrykt flere synspunkter på kryptovalutaer. Han understregede vigtigheden af, at Dallas Mavericks accepterer Dogecoin som betalingsmiddel.

Den amerikanske forretningsmand og Shark Tank-stjerne svarede på mange spørgsmål om kryptovaluta og andre forretningstransaktioner under sin AMA-session på X (tidligere kendt som Twitter).

Han afslørede sin interesse i bestemte aktiver, herunder hans holdning til memecoins og non-fungible tokens (NFT’er), mens brugerne spurgte ham om næsten alle sektorer inden for Web3 og decentraliseret finans (DeFi).

På spørgsmålet om Dallas Mavericks stadig accepterer Dogecoin, reagerede han positivt og gentog virksomhedens tidlige holdning. I 2021 integrerede Dallas Mavericks Dogecoin, hvilket tillod fans at købe billetter og merchandise.

Mens Dogecoin-betalinger oprindeligt var ment som en joke, udtrykte fællesskabet og ejerne af DOGE optimismen i forhold til de tilføjede anvendelsesmuligheder for aktivet. Cuban bemærkede også, at Mavericks ville acceptere DOGE, “i dag, i morgen og muligvis for evigt.”

På spørgsmålet om Solanas (SOL) dogwifhat meme-coin svarede han: “Jeg tænker ikke over det.”

Meme-coinen er steget markant i de seneste uger efter at have sikret en Bitget-notering. Den nåede også for nylig en markedsværdi på over 332 millioner dollars.

En følger spurgte om hans foretrukne kryptovaluta ud over Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Cuban nævnte Polygon og Injective, samtidig med at han tilføjede, at han er investor i begge og rådede brugerne til at lave deres egen research.

NFT’er til samling ikke spekulation

Cuban forbliver fortaler for non-fungible tokens (NFT’er) på grund af deres anvendelsesmuligheder og råder brugerne til at erhverve dem til samling og ikke til spekulation.

Top  Scammers siphon $59 million from 63,000 victims in crypto phishing scam

På spørgsmålet om hans synspunkter på musik-NFT’er svarede han, at det er svært at sælge, fordi han endnu ikke har fundet en overbevisende aspekt. En anden bruger spurgte Cuban om hans syn på, at John Lilic bliver administrerende direktør for Telos efter at have været investor i Polygon.

Cuban svarede, at han ikke ved så meget om det, fordi han stadig er en passiv investor. Væk fra digitale aktiver blev han spurgt, om han ville overveje at købe Twitter, og han jokede: “Vil Elon sælge?”

Dogecoin står stadig i rødt

Efter AMA-sessionen var sociale medier fyldt med snak om DOGE’s potentielle accept, men det digitale aktiv handles stadig i samme negative retning. På tidspunktet for skrivning lå DOGE på 0,079 dollar, en nedgang på 2,5% inden for de seneste 24 timer og en nedgang på 12% inden for de seneste 30 dage.

Dogecoin blev påvirket af den seneste markedskorrektion efter godkendelsen af spot BTC ETF’er af den amerikanske børs- og værdipapirmyndighed (SEC).

Mark Cubans AMA-session skabte også optimisme om en mulig integration af betalinger med Dogecoin, der skulle øge aktivets anvendelsesmuligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button