AnalyseBitcoinEthereum

Massive Optionsabläufe auf Bitcoin und Ethereum könnten heute die Krypto-Märkte erschüttern

Vigtige Krypto-Optionsabläufe: Hvad Trader bør være opmærksomme på i dag

Med Bitcoin-optioner til en værdi af 3,67 milliarder USD og Ethereum-optioner til en værdi af 1,36 milliarder USD, forbereder handlere sig på potentiel volatilitet.

Stigning i Optionsabläufe

De nuværende udløb for Bitcoin- og Ethereum-optioner viser en markant stigning i forhold til sidste uge. Ifølge data fra Deribit udløber der i alt 61.793 Bitcoin-kontrakter i dag, sammenlignet med 18.440 kontrakter fra sidste uge. På samme måde udløber der i alt 538.872 Ethereum-kontrakter, sammenlignet med 141.410 kontrakter fra sidste uge.

Implikationer af Optionsabläufe

Udløb af Bitcoin-optioner har en maksimal tabspris på 61.000 USD og et Put-Call-forhold på 0,59, hvilket til trods for de seneste fald i aktivets værdi antyder en generel bullish stemning. I sammenligning har de tilsvarende Ethereum-optioner en maksimal smertepunktpris på 2.800 USD og et Put-Call-forhold på 0,49, hvilket afspejler en lignende markedsvurdering.

Optimering af Handelsstrategier

Analysen af aktuelle kursfald og eksterne faktorer sammen med Greeks.live indikerer en stigning i den implikerede volatilitet, selvom den generelt er faldende og afspejler en nedadgående tendens.

Potentielle Kursudviklinger

Handelsværdien af Bitcoin er faldet med 3,26 procent og handles nu til 59.157 USD i forhold til 61.150 USD den 29. august. På samme måde er Ethereum faldet med 2,55 procent og handles nu til 2.525 USD i forhold til 2.592 USD i samme periode.

Konklusion

Optionsabläufe kan ofte forårsage kortsigtede prisudsving og skabe markedsmæssig usikkerhed. Men markederne stabiliserer sig normalt hurtigt, da handlere tilpasser sig det nye prisniveau. Med dagens høje udløbsvolumen kan handlere og investorer forvente et lignende resultat, der potentielt påvirker fremtidige krypto-markedsudviklinger.

Top  Chainlink: Einnahmen aus dem CCIP steigen um 180 Prozent in zwei Monaten - Bereitet sich LINK auf einen Anstieg bis zu 200 USD vor?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button