AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Michael Saylor forsikrer: Bitcoin ETF’er udgør ingen trussel mod MicroStrategy

En dybdegående oversigt over de seneste nyheder inden for kryptovaluta og blockchain

I denne artikel vil vi se på de seneste historier inden for kryptovaluta og blockchain, som måske er gået under radaren for mange. Vi vil se nærmere på udtalelser fra Michael Saylor om Bitcoin ETF’er, lanceringen af Bianco Total Return Fund fra WisdomTree og Cardano Foundations partnerskab med Petrobras. Vi vil også undersøge, hvad Bybit har afsløret om deres nye AI-handelsværktøjer.

Michael Saylor mener, at Bitcoin ETF’er ikke udgør en trussel mod MicroStrategy

Ifølge Bloomberg argumenterer Michael Saylor, der er chef og medstifter af MicroStrategy, for, at virksomheden fortsat vil være et attraktivt valg for investorer, der ønsker eksponering mod Bitcoin, selv hvis den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) godkender et børshandlet fond (ETF).

Saylor påpegede, at ETF’er ikke har en gearing og opkræver en gebyr, mens MicroStrategy tilbyder gearing uden gebyrer. Han argumenterede for, at virksomheden giver et højtydende køretøj for investorer, der er langsigtede Bitcoin-investorer.

Drøftelse af WisdomTrees lancering af Bianco Total Return Fund

Aktivforvalteren WisdomTree har annonceret lanceringen af WisdomTree Bianco Total Return Fund (WTBN) på NASDAQ. Fondet sigter mod at spore pris- og afkastpræstationen, før gebyrer og udgifter, for Bianco Research Fixed Income Total Return Index, som er oprettet af Bianco Research LLC.

Top  Polygon Labs viser imponerende robusthed og vækst med introduction af Polygon 2.0

Ifølge pressemeddelelsen benytter Bianco Research Fixed Income Total Return Index sig af en flertrins regelbaseret proces, der stræber efter at overgå et markedssegment vægtet mod USD-denominerede gæld ved at vippe eksponeringerne mod udvalgte faktorer, der historisk set driver fast indkomst-præstationen.

Cardano Foundation annoncerer uddannelsespartnerskab med Petrobras

Cardano Foundation har annonceret, at deres blockchain-uddannelsesprogram vil være tilgængeligt for den statsejede energivirksomhed Petrobras i Brasilien med henblik på at udvide forståelsen og adoptionen af blockchain-teknologier.

Ifølge pressemeddelelsen vil Cardano Foundation lede blockchain-uddannelsesworkshops for over 40.000 Petrobras-medarbejdere, der vil modtage et certifikat efter at have gennemført kurset. Indholdet vil blive leveret via Petrobras University og vil blive tilpasset til brug i medarbejderuddannelsesprogrammer.

Bybit afslører en pakke af gratis AI-handelsværktøjer

Kryptovaluta-børsen Bybit har annonceret en pakke af gratis AI-handelsværktøjer med det formål at revolutionere kryptohandel og gøre strategihandel tilgængelig for investorer på alle niveauer. Desuden har Bybit udvidet deres reserver for at omfatte 32 kryptovalutaer.

Disse nye AI-handelsværktøjer sigter mod at give en let tilgængelig teknologi og vil også tilbyde en intelligent nyhedsklassifikationsfunktion med opdateret information fra sociale medier og ekspertudtalelser.

Dette var en oversigt over de seneste kryptonyheder inden for kryptovaluta og blockchain. Husk at tjekke tilbage for flere nyheder og opdateringer om disse spændende udviklinger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button