AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

NASDAQ-listed Cipher Mining Inc. Acquires 37,396 Units of Latest Bitmain Antminer T21 Series for $99.5 Million

NASDAQ-noterede Bitcoin mining-firma Cipher Mining Inc. har annonceret købet af 37.396 enheder af den nyeste Bitmain Antminer T21-serie.
Making the announcement in a press release, the company disclosed that this acquisition amounted to approximately $99.5 million.
Om værdien af disse topmoderne minere forklarede Cipher Mining, at hver miner tilbyder en betydelig egen miningkapacitet på 7,1 EH/s. Flåden af minere forventes leveret i første halvdel af 2025.
Derudover offentliggjorde virksomheden, at der er sikret en mulighed for at erhverve yderligere 45.706 Antminers, der repræsenterer 8,7 EH/s, hos Bitmain. Denne nyeste flåde af minere vil blive leveret i 2024.
Ciphers administrerende direktør, Tyler Page, fremhævede, at udvidelsen af Bitcoin mining-aktiviteterne er i overensstemmelse med virksomhedens mål om at etablere sin første facilitet på 165 megawatt per time (MWh) på det nyerhvervede Black Pearl-site inden 2025.
Page understregede, at Ciphers brugerdefinerede software- og driftsmiljø, kombineret med attraktive prismæssige dynamikker på ERCOT-markedet, vil tillade dem at maksimere fortjenesten ved hjælp af T21-seriens minere.
Han delte også, at investeringen i en så stor mængde Bitmain Antminers er drevet af den overkommelige pris, de kommer til. Ifølge Page var Cipher i stand til at låse prisen på mining-riggerne til en meget “attraktiv $14/TH”, hvilket gør det mere levedygtigt at kapitalisere på det forventede Bitcoin-bullrun i det kommende år.
Cipher Mining har strategisk positioneret sig for et potentiel Bitcoin-bullrun siden begyndelsen af 2023.
I første kvartal sikrede virksomheden købet af 11.000 mining-rigs fra Canaan, som kom med en egen miningkapacitet på 6 EH/s.
Dette træk, annonceret i starten af maj 2023, bragte virksomhedens samlede miningkapacitet op på 7,2 EH/s, med over 70.000 mining-rigs i sin portefølje.
Virksomheden, der blev børsnoteret gennem en fusion på 2 milliarder dollars i 2021, erhvervede også et minesite i Texas i november 2023 for $7 millioner. Stedet forventes at blive operationelt inden 2025 og øge Ciphers samlede kapacitet til 300 MWh.

Top  Boerse Stuttgart styrker handel med tokeniserede værdipapirer efter succesfulde blockchain-tests

Tether er også interesseret i Bitcoin Mining-skatte

Tether, en prominente udsteder af USDT-stablecoin, begiver sig også ind i Bitcoin mining-realm, som afsløret af en Bloomberg-rapport. Virksomheden forpligter sig til en treårig mining-roadmap med en betydelig investering på $500 millioner.
Ifølge stablecoin-makeren vil midlerne blive allokeret til at oprette crypto mining-steder og købe andele i mining-operationer.
Der blev kastet lys over virksomhedens næste fokus i crypto-økosystemet af Paolo Ardoino, den nyudnævnte CEO, som erklærede, at Tether udvikler sig fra en crypto-finansielle serviceudbyder til Bitcoin-infrastrukturstøtte.
Virksomhedens fokus inkluderer også brugen af vedvarende energi til mining af proof-of-work (PoW)-mønt og udnyttelse af evnerne i dets Moria mining-software.
Derudover udvider Tether sig til kommunikation og kunstig intelligens (AI), idet den søger at skabe robuste og fællesskabsdrevne produkter til fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button