AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Notabel Mangel på Hashdex i Seneste Runde af S-1 Bitcoin ETF Ændringer

I den seneste bølge af ændrede S-1-indsendelser fra flere formueforvaltere den 8. januar har fraværet af digital valutastyringsfirma Hashdex fanget opmærksomheden hos branchens observatører.

Virksomheden, der allerede tilbyder en Bitcoin-futures-baseret børsnoteret fond (ETF) med tickeren DEFI, indsendte ikke en ændret formular sammen med andre virksomheder, hvilket rejser spørgsmål om status for dens ansøgning om en spot Bitcoin ETF.

Den 5. januar indsendte Hashdex en 19b-4 ændringsformular, men den deltog ikke i indsendelsesrunden den 8. januar sammen med virksomheder som Valkyrie, WisdomTree, BlackRock, VanEck, Invesco, Galaxy, Grayscale, ARK Invest og 21Shares.

Dette fravær har ført til spekulationer om årsagerne til Hashdex’ beslutning om ikke at udstede en ændret formular samme dag som dens modparter.

Ifølge Bloomberg ETF-analytiker Jeff Seyffart adskiller Hashdex’s Bitcoin ETF-ansøgning sig fra andre, da den sigter mod at konvertere en eksisterende Bitcoin-futures ETF i stedet for at lancere et helt nyt produkt fra bunden.

Af denne grund sagde Seyffart i et indlæg på X, at han “ikke vil læse for meget i det endnu.”

Hashdex indsendte oprindeligt sin ansøgning til den amerikanske børskommission (SEC) i august sidste år og foreslog et investeringskøretøj for futures, der også kan holde spot Bitcoin.

Derudover tiltrak Hashdex’s ETF-lancering sidste år opmærksomhed fra branchens observatører som Bloombergs senior ETF-analytiker Eric Balchunas, der sagde, at det var bemærkelsesværdigt, at ansøgningen blev “indsendt under 33 Act, som [Gensler] har sagt ikke har tilstrækkelige [investor] beskyttelser versus [the] 40 Act.”

Dette er et “godt tegn for spot,” sagde Balchunas dengang med henvisning til potentialet for godkendelse af en spot Bitcoin ETF.

Der forventes bredt, at SEC vil godkende ansøgninger fra flere ETF-udstedere om at lancere de første spot Bitcoin ETF’er i USA denne uge, hvor mange peger på onsdag den 10. januar som den mest sandsynlige godkendelsesdato.

Top  Tether Trading Volume Skyrockets in Brazil, Surpasses Bitcoin

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button