AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Nugget Rush – Fremtidens Play-to-Earn Adventure for Blockchain-entusiaster

NuggetRush – NUGX: Spil for at tjene sjove og værdifulde rewards

Bitcoin (BTC) er på vej mod det 40.000 dollars mærke, i takt med at efterspørgslen efter Spot ETF’er vokser. NuggetRush har netop offentliggjort den første Play-to-earn adventure, der er dedikeret til kunsthåndværksminedrift. Iværksætterspirer har investeret mere end 700.000 dollars i NUGX-tokens.

NuggetRush: Støtte til kunsthåndværksminedrift via Play-to-earn Adventure

NuggetRush (NUGX) er en Ethereum-baseret minedriftsoplevelse, der efterligner det virkelige liv med kunsthåndværksminedrift. Spillet giver en mulighed for at træde ind i minearbejdernes hverdag.

I spillet handler det om at finde de mest mineralrige landområder og bruge maskiner til at udgrave ressourcer. Derudover opfordrer NuggetRush hver spiller til at drive en succesrig minedriftsvirksomhed.

Spillerne modtager et par minedriftskarakterer og basismaskineri, når spillet starter. De får også et lille landområde at begynde deres minedriftseventyr på.

Almindelige opgaver på NuggetRush (NUGX) inkluderer skachgravning og traditionelle jordprøvetagningsmetoder. Hver gang en spiller fuldfører minedriftsopgaverne, modtager de spilvaluta, NFT-karakterer og maskineri.

Brug af forbedret maskineri øger en spillers minedriftseffektivitet, hvilket påvirker, hvor meget de kan tjene på deres spilaktivitet.

Spillere kan også forbedre deres minedriftskarakterer, hvilket øger deres markedsværdi. NuggetRush’s (NUGX) marked giver nem handel med værdifulde aktiver. Spillere kan tjene større belønninger, når de deltager i minegrupper.

NuggetRush (NUGX) er ved at opbygge et fællesskab af personer, der brænder for kunsthåndværksminedrift. En del af de midler, der indsamles fra spillet, vil gå til kunsthåndværksminearbejdere. Derudover tillader spillet spillere at stille deres NFT’er i stedet for at sælge dem. Dette kan gøre det til et af de mest populære NFT-projekter.

Spot ETF’ernes spænding driver Bitcoin til $37.000

Top  XRP-Preisprognose: Kryptowährungsanalyst sieht möglichen Preisanstieg bis 2024

Bitcoin’s (BTC) marked har oplevet en skarp stigning siden midten af oktober på grund af den voksende efterspørgsel efter Spot ETF’er. BlackRock, GrayScale, Valkyrie, VanEck og andre virksomheder har ledt an i fremdriften med officielle Spot Bitcoin ETF-ansøgninger. Dette har forbedret Bitcoin’s (BTC) marked siden november og bragt BTC tæt på 40.000 dollars. BTC handlede til 29.918 dollars den 21. oktober. Den 1. november var BTC’s værdi steget med 14,4% til 35.437 dollars. Som den markedsoptimisme voksede, steg BTC med 5,1%, nåede 37.254 dollars ved den 21. november. Efterspørgslen efter Spot Bitcoin ETF’er indikerer voksende interesse i kryptoindustrien. Eksperter siger, at Spot ETF’er ville tilbyde bedre risikostyring og kundebeskyttelse. Imidlertid har Securities and Exchange Commission (SEC) klaget over utilstrækkelige kundebeskyttelseskontroller, som er beskrevet i Spot Bitcoin ETF-forslag tidligere. Eksperter er også enige om, at godkendelse af Bitcoin’s (BTC) Spot ETF’er kunne øge institutionel vedtagelse af kryptokurver. Dette kunne presse BTC’s pris op med 10,9% til 41.345 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button