BitcoinDeFiDogecoinEthereum

Pendle DeFi under pres: TVL falder dramatisk med 42% og skaber bekymring blandt investorer

Pendle DeFi TVL falder med 42 %

Total værdi låst (TVL) i Pendle DeFi er dramatisk faldet. Den blev rapporteret til 6,18 mia. $ den 27. juni, men er siden faldet med 42 % til 3,6 mia. $.

TVL styrtdykker: Hvad skete der?

Faldet i TVL på Pendle skyldes primært, at visse flydende restaking-markedspools modnes den 27. juni. Mange spillere forlod på det tidspunkt pointfarming-spillet på grund af deres misbilligelse af den kommende LRT-airdrop.

Dette resulterede i en reduceret angivet afkastning for Principal Tokens, da efterspørgslen efter Yield Tokens (YT) faldt; den ligger i dag på omkring 6 %. PT-aktiver er blevet mindre attraktive på grund af denne lavere indtjening, hvilket har fået nogle brugere til at skifte deres ETH til andre protokoller.

Potentiale og markedsposition

Pendle forbliver trods de seneste udfordringer nummer 9 blandt DeFi-protokoller i forhold til TVL. Dog er dens markedsværdi rangeret uden for top 100 – der er helt sikkert plads til forbedring.

Diskrepansen mellem TVL og markedsværdi understreger udviklingspotentialet, især hvis fremtidige katalysatorer effektivt øger brugerengagementet.

I mellemtiden er Pendles native token, PENDLE, prissat til cirka 4,06 $. Mønten har vist en nedadgående tendens i de seneste syv dage med et fald på 23,97 %, men den er steget med 1,28 % inden for de sidste 24 timer.

Selvom dette fald afspejler både det seneste fald i TVL og den generelle markedssentiment, lægger det også grunden til en mulig genopretning, når nye begivenheder finder sted.

For yderligere håb bidrager prominente figurer i kryptosfæren som Arthur Hayes, der har udtrykt positivitet over for Pendle. Hayes’ optimisme strækker sig til Pendle og Dogecoin (DOGE), og som en gammel rotte i kryptocirklen har han ofte ret med sine vurderinger.

Top  Bitcoin holder stand trods stort fald og efterlader bekymring for et potentielt brud med etableret mønster i 2023

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button