AnalyseBitcoinEthereumLitecoin

Positive Krypto-markeder fortsætter stigningen efter Federal Reserve’s rentesænkning – hvad kan vi forvente i den kommende uge?

Aktuelle økonomiske opdateringer og kryptomarkedets udvikling

Økonomiske opdateringer

I den kommende uge vil der være en række vigtige økonomiske opdateringer, som investorer og økonomer vil holde øje med. På mandag offentliggøres S&P Global Services PMI-rapporten, der vil give os indsigt i præstationen af tjenestesektoren, som udgør en afgørende del af BNP’et. Tirsdag følger opdateringer om forbrugertilliden, mens torsdag vil byde på data om beskæftigelse, ordrer på varige forbrugsgoder og indikatorer for boligmarkedet. Endelig vil fredag være centreret omkring PCE-inflationsdataene for august.

Nøgles begivenheder

Nogle af de bemærkelsesværdige økonomiske begivenheder i denne uge inkluderer:

  1. Offentliggørelsen af S&P Global Services PMI – Mandag
  2. Opdatering fra CB angående forbrugertillid – Tirsdag
  3. Salgstal for nye boliger i august – Onsdag
  4. Ordrer på varige forbrugsgoder for august – Torsdag
  5. Endelige BNP-data for Q2 2024 – Torsdag
  6. PCE-inflationsdata for august – Fredag

Kryptomarkedets udvikling

Efter den markante rentenedsættelse fra den amerikanske centralbank strømmede imponerende 200 milliarder dollars tilbage til kryptovalutaer i løbet af de seneste 24 timer. Dette har skabt en positiv stemning omkring risikofyldte investeringer. Bitcoin formåede at holde sig omkring 63.000 dollars det meste af weekenden, men begyndte at stige til 65.000 dollars ved starten af den asiatiske handel på mandag, hvilket repræsenterer en imponerende stigning på 9 % i forhold til ugen før.

Ethereum blev også ramt af en bølge af opsving og overskred 2.600 dollars i de tidlige timer af den asiatiske handel. I løbet af ugen har Ethereum oplevet en betydelig stigning på 14,5 %. Mens præstationen af de alternative mønter har svinget, har Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), Sui (SUI) og Bittensor (TAO) også oplevet markante stigninger.

Top  Bitcoin når rekordhøje priser: Hvad betyder det for investorerne?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button