AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

Revolut lancerer krypto-handel i New Zealand – giver adgang til over 100 digitale valutaer

Fintech-firmaet Revolut har lanceret cryptocurrency-handelstjenester i New Zealand. Fra i dag kan kunder i landet købe, sælge og holde over 100 forskellige digitale valutaer på Revolut-appen.

Revolut har tidligere muliggjort cryptocurrency-transaktioner til brugere i European Economic Area (EEA), Australien, Singapore, Schweiz, Japan og USA, men med lanceringen i New Zealand tilbyder de nu også adgang til handel med store kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, XRP og mange mindre altcoins.

Ud over handel har Revolut også introduceret et nyt ‘Learn and Earn’-program i New Zealand, som giver kunder adgang til gratis uddannelseskurser om kryptovalutaer. Brugerne kan lære om kryptovalutaer i deres eget tempo og samtidig tjene små belønninger.

Revolut har også indgået et partnerskab med Koinly for at integrere kryptovaluta-skatteværktøjer i appen. Dette giver kunder mulighed for nemt at spore og indberette skatter på deres kryptobesiddelser og -transaktioner direkte i platformen. Koinly understøtter automatiseret skatterapportering for over 20 lande, herunder New Zealand.

Lanceringen i New Zealand kommer i kølvandet på meddelelsen om, at Revolut suspenderer kryptovalutakøb for erhvervskunder i Storbritannien for at sikre overholdelse af nye FCA-regler. Revolut understregede dog, at suspenderingen kun påvirker et lille antal af deres over 35 millioner kunder globalt.

Revolut fortsætter med at udvide sine tjenester på trods af regulatorisk usikkerhed i Storbritannien, og med lanceringsprocessen i New Zealand søger de at gøre adgangen til og investering i kryptovalutaer så let som muligt for brugerne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  XRP erlebt aktuell zum wiederholten Male einen Rallyeversuch

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button