AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

SEC indleder konsultationer om ændring af regler for handelsoptioner på Bitcoin

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) indledte en ny fase af drøftelser den 24. april vedrørende en foreslået regelændring for handel med optioner på Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) og inviterede samtidig offentlig feedback om emnet.

SEC Initierer Gennemgang af Bitcoin Options Trading Impact, Søger Offentlig Feedback

I henhold til dokumentet vil SEC undersøge de potentielle virkninger af indførelsen af Bitcoin-options-handel på det bredere marked, især i perioder med markedsturbulens. Gennemgangen vil undersøge, om børsernes nuværende overvågnings- og håndhævelsesmekanismer er tilstrækkelige til at håndtere de karakteristiske træk ved Bitcoin-optioner.

Flere børser, herunder Cboe Exchange, Inc., BOX Exchange LLC, MIAX International Securities Exchange LLC, Nasdaq ISE, LLC og NYSE American LLC, har anmodet om tilladelse til handel med optioner på nylig godkendte spot bitcoin ETF’er, som det fremgår af SEC’s dokument offentliggjort torsdag.

Nasdaqs ansøgning ville notere og handle optioner knyttet til BlackRock’s iShares Bitcoin Trust, mens Cboe har til hensigt at lette optionshandel på en række ETP’er, der holder Bitcoin.

Interesserede parter inviteres til at indgive deres indledende kommentarer inden for 21 dage efter officiel registrering af dokumentet, hvilket fastsætter den endelige deadline til den 15. maj. Derudover kan modkommentarer indgives indtil den 29. maj.

Agenturet spurgte også, om handel med optioner på spot bitcoin ETF’er skal overholde de samme regler som aktier.

Bitcoin-optioner er finansielle instrumenter, der giver køberen retten, men ikke pligten, til at købe eller sælge Bitcoin til en forudbestemt pris inden en specificeret dato. Typisk anvendt af handlende, der er velbevandret i optionsprisfastsættelse og markedsdynamik, medfører optionshandel, ligesom andre investeringer, iboende risici, som måske ikke stemmer overens med alle investorerisikoniveauer.

Top  Storbritanniens finansielle tilsynsmyndighed dedikerer en tredjedel af sine specialister til at overvåge kryptoaktiver i 2023

SEC Udsætter Beslutning om Handel med Optioner til Bitcoin ETF’er

SEC bad tidligere om feedback om den foreslåede regelændring og har inkluderet de modtagne kommentarer i sit dokument. De fleste kommentarer fremhævede de potentielle fordele ved at introducere optioner på Bitcoin ETF’er og påpegede øget likviditet og styrket markeds-effektivitet.

Den seneste forsinkelse følger en tidligere udsættelse i SEC’s beslutningsproces vedrørende options-handel tidligere på måneden.

I mellemtiden forfølger kapitalforvaltningsselskaber som Bitwise og Grayscale aktivt reguleringsgodkendelse for at notere optioner på deres Bitcoin ETF’er gennem ansøgninger til New York Stock Exchange.

I en kommentarbrev fra februar understregede Grayscale CEO Michael Sonnenshein den logiske progression af godkendelse af optioner på disse produkter.

“Det giver mening, at når spot Bitcoin ETF’er er blevet godkendt til handel på NYSE Arca i henhold til regel 19b-4-processen, så er det naturlige næste skridt godkendelsen af optioner på spot Bitcoin ETF’er,” sagde Sonnenshein.

Han trak paralleller til godkendelsesprocessen for optioner på spot guld ETF’er efter deres første godkendelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button